Talilindude vaatlemise aeg on käes!

Talve pole näha veel kusagil, kuid praegu on viimane aeg vaadata valmis varustus meil talvituvate lindude vaatlemiseks. Linnusöögimaja külastajate vähesuse üle ka praegu kurta ei saa. Tuleb lumi ja pakane, on lindudel julgust tulla veelgi enam inimasustuse lähedusse. Tõstan esile kaks Nikon’i toodet, mis hea kvaliteedi ning soodsa hinna tõttu kindlasti rõõmustaksid just loodusvaatlejaid.

Kaamera Nikon B500 on 40-kordse suumiga kompaktkaamera. Kõrglahutusega ja kallutatav LCD-ekraan võimaldab tabada kordumatu vaatenurga, kiire suumivahetuse nupuga saab objekti uuesti jäädvustada ning SnapBridge’i abil saad hoida kaamera nutiseadmega ühenduses. SnapBridge hoiab Sinu kaamera pidevas ja automaatses ühenduses nutiseadmega. See võimaldab kaamera seada sobivale positsioonile ja pildistada nutitelefoni kasutades. Praegu pakume seda kaamerat soodushinnaga 249 Eur.

Loodusehuvilisele on sobivaks vaatlusvahendiks Nikon Prostaff 3 16-48×60 vaatlustoru. Vaatlustoruga koos on kaasas kompaktne ja kerge statiiv ning kott. Prostaff 3 on kaetud kummist kattekihiga ja sobib kasutamiseks ka kõige nõudlikumates välitingimustes. Täies ulatuses mitmekihilise kattega läätsed ja prismad annavad nõelterava ja hämmastavalt ereda pildi. Praegune sooduspakkumine on hinnaga vaid 249 Eur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *