UUED ACULON T02 BINOKLID: NÄETE STIILSELT REISIDES ROHKEM

London, Ühendkuningriik, 4. märts 2020: Nikon tutvustas täna oma kerget ja kompaktset ACULON T02 binoklit, mis avab täiesti uue detailimaailma rändajatele, kontserdikülastajatele ja spordisõpradele.

Vaid 195 g kaaluv binokkel on pole palju suurem nutitelefonist ning seda on lihtne kaasa võtta nii õhtul välja minnes kui ka elu olulisimale reisile suundudes. Binokkel mitmekordistab osalusrõõmu muusikafestivalidel, spordivõistlustel ja kultuurisündmustel, pakkudes esireavaadet sõltumata kohast, kus asute.

Nikoni usaldusväärne optika ja mitmekihilise kattega läätsed pakuvad heledat ja selget pilti ning lihtsalt juurdepääsetav teravustamisrõngas muudab teravustamise eriti lihtsaks. Okulaari reguleeritavate katete abil on lihtne valida mugavaks vaatamiseks ideaalne keskpunkt, seda nii palja silmaga või kui kannate prille. ACULON T02 binoklid on saadaval neljas kaasaegses ja stiilses värvitoonis – punane, sinine ja valge (8×21) ning must (10×21). Reisil, spordisündmusel või etendusel – ACULON T02 binokliga on teie pagas kerge, olete stiilne ning näete oluliselt rohkem.

Põhifunktsioonid

  • Kompaktne ja kerge kaasas kanda – kaalub kõigest 195 g.
  • Mitmekihilise kattega läätsed annavad terava pildi.
  • Suurem teravustamisrõngas sujuvamaks kasutamiseks.
  • Reguleeritavatele kummist okulaarikatetega saab silmade õiget asendit keskpunti suhtest hõlpsalt muuta.
  • Ühe hingega, õhuke ja stiilne ehitus.
  • Saadaval neljas värvitoonis: punane (8×21), sinine (8×21) ja valge (8×21) ja must (10×21).

Soovitatav jaemüügihind:
ACULON T02 8×21 – 67.99 EUR
ACULON T02 10×21 – 79.99 EUR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *