KAKS PÜSIVARA UUENDUST TOOVAD NIKONI Z-SEERIA KAAMERATELE TÄIUSTATUD FUNKTSIOONID

London, Ühendkuningriik, 18. veebruar 2020: Nikon teatas täna püsivara versiooni 3.00 väljastamisest Nikon Z 7 ja Z 6 täiskaadriga peeglita kaameratele ja versiooni 1.10 väljastamisest Z 50 DX-formaadis peeglita kaamerale. Need püsivara uuendused pakuvad mitmeid täiustusi olemasolevatele funktsioonidele, muutes peeglita kaamerate seeria veelgi võimsamaks.

Z 7 / Z 6 püsivara uuendamine versioonile 3.00 lisab praegusele näo-/silmatuvastusega automaatsele teravustamisele uue loomatuvastusega automaatse teravustamise funktsiooni. Kui näo-/ silmatuvastusega automaatne teravustamine tunneb ära inimeste näod ja silmad, siis loomatuvastusega automaatne teravustamine tuvastab täiustatud fokuseerimiseks koerte ja kasside silmad ja näod. Loomatuvastusega automaatne teravustamine hoolitseb teie jaoks teravustamise eest, et saaksite keskenduda piltide loomingulisele kadreerimisele. Muudetud on ka objekti jälgimist, et see toimiks sarnaselt Nikoni digitaalsete peegelkaamerate ruumilise kalkeerimise funktsioonile, pakkudes suuremat kasutusmugavust. Lisandunud on ka CFexpress*-mälukaartide täiendavate kaubamärkide tugi.

Z 50 püsivara versioon 1.10 parandab automaatset teravustamist autoportreede filmimisel. See täiustus tehti vastusena kasutajate nõudmistele, et kaamera hoiaks fookust salvestatavatel nägudel.

Nikon hindab kõrgelt kasutajate muutuvaid vajadusi, et pakkuda jätkuvalt loovust stimuleerivat pildistamiskogemust.

*CFexpress on ettevõtte CompactFlash Association (CFA) kaubamärk.

NENDE PÜSIVARA UUENDUSTEGA TÄIUSTATUD FUNKTSIOONID

Z 7 / Z 6 püsivara versioon 3.00

Loomatuvastusega automaatne teravustamine koerte ja kasside nägude ja silmade teravustamiseks
Loomatuvastusega automaatne teravustamine lisab näo- ja silmatuvastuse funktsioonile koerte ja kasside toe. Mitme looma näo või silmade tuvastamisel saab kasutada mitmikvalijat või puutefunktsiooni, et valida nägu või silm, millele kaamera teravustab. Videosalvestusel on võimalik loomade nägusid tuvastada.

Objekti jälgimise automaatse teravustamise parem kasutatavus
Objekti jälgimist AF-C režiimis pildistamisel on muudetud, et kasutamine meenutaks Nikoni digitaalsete peegelkaamerate ruumilist kalkeerimist. Kaamera jälgib objekti, kui päästik on poolenisti alla vajutatud või kui automaatse teravustamise sisselülitusnuppu hoitakse all. Objekti jälgimine lõpeb, kui kasutaja vabastab nupu ning parema kasutatavuse huvides taasaktiveerub enne objekti jälgimist valitud fookuspunkt. Lisaks saab üleminekuks automaatala automaatselt teravustamiselt objektivaliku kuvale määrata kohandatud juhtseadise. Kõik need muudatused parandavad objekti jälgimist ning hõlbustavad sihtobjekti aktiveerimist ja vahetamist pildiotsijast vaadates.

CFexpress-mälukaartide tugi
Lisaks Sony CFexpress-mälukaartidele toetab püsivara versioon 3.00 kaamerates Z 7 / Z 6 ka ProGrade’i ja Lexari toodetud B-tüüpi CFexpress-kaarte.

Laadige alla püsivara 3.00 kaamerale Z 7 siit.
Laadige alla püsivara 3.00 kaamerale Z 6 siit.

Z 50 püsivara versioon 1.10

Muudetud juhtimisspetsifikatsioonid autoportreede filmimisel
Praegu on autoportreede filmimisel teravustamisrežiim lukustatud AF-S režiimile. Versiooniuuendusega 1.10 lukustatakse teravustamisrežiim AF-F režiimile. See muudatus parandab kasutamist, võimaldades kaameral filmimise ajal fookust kasutaja näol hoida.

Laadige alla püsivara 1.10 kaamerale Z 50 siit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *