Ahvatlev telesuumi pakkumine!

Seda pakkumist ei tohi maha magada. Kui oled spordi- või loodusfotograaf, siis pikast fookuskaugusest unistamine ei vii Sind hästi tabatud piltidele lähemale!

Tallinnas on kohapeal olemas objektiiv AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II. Professionaalne objektiiv tagab erakordselt teravad kujutised isegi nõrgas valguses, ning nanokristallist kattekiht vähendab suuresti objektiivi sisepeegelduste mõju. Kolm fookusrežiimi: M/A (automaatne teravustamine käsitsi muutmisega, MF-i prioriteet), M (käsitsi teravustamine) ja A/M (automaatne teravustamine käsitsi muutmisega, AF-i prioriteet), mis aitab vältida juhuslikku lülitamist automaatselt teravustamiselt käsitsi teravustamisele. Objektiivi kaal 3360g. Nüüd pange tähele! Uhiuue objektiivi hind on vaid 5499 Eur (tavahind 7229 Eur).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *