Tänapäevane tänavapiltniku kaamera.

Streetphotography on väga levinud fotograafiažanr, mis eeldab liikumist ja märkamatuks jäämist. See seab kaamerale omad nõudmised. Suure peegelkaamera ja statiiviga oled kohe „teolt tabatud“, inimesed püüavad vältida pildile jäämist või hakkavad poseerima või fotograafile esinema. Kui Su soov on pildistada loomulikku elu, siis vajad väikest märkamatut kaamerat, selleks et tabada parimaid hetki. Keskendu liikumisele ja valguse mängule.

COOLPIX A on piske ja lihtsa välimusega, tema sisemuses on DX formaadis 16.2 megapiksline Nikoni peegelkaamera sensor ja objektiiviks 18.5mm (fookuskaugus 35mm täiskaadri mõõtudes) valgusjõuga 2.8. Seega tegelikult ideaalne kaamera olustike pildistamiseks. Praegu pakume me COOLPIX A kaamerat superhinnaga 299 Eur.

Nikon1 J5 on kõva tegija. Sobib hästi tänavafotograafia viljelemiseks, kuid veelgi enam on see kaamera YOUTUBERi ehk vBloggeri töövahend. Tegevuse jäädvustamine hõlpsasti kiirusega 20 kaadrit sekundis, kasutades spordirežiimis pidevat automaatset teravustamist. Salvesta rikkalikke dokumentaale 4K-eraldusvõimega või rakenda kaamera kiirust dramaatilise aegluubis filmitud materjali jäädvustamiseks. Ekraani saab pöörates 180 kraadi ulatuses ja see võimaldab teha nii šelfisid kui ennast filmides jälgida kaadris paiknemist. Videod valmivad lausa mängeldes ning lihtsalt kasutatavad eriefektid teevad olukorra väga mänguliseks ja mõnusalt jälgitavaks. Hind Sulle 399 Eur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *