SnapBridge rakenduse uuendus

Nikon toob turule uue SnapBridge 2.0 rakenduse, mis ühendab Nikon digitaalsed peegelkaamerad nutiseadmetega – lihtsam kasutada, rohkem intuitiivne ja mugavam.

30. november 2017: Nikon on tänulik et saab klientidele pakkuda uut SnapBridge 2.0 rakendust, mis võimaldab kasutajal lihtsalt ja mugavalt edastada fotosid kaamerast Bluetooth® side kaudu nutiseadmesse*.

SnapBridge 2.0 on tehtud vastavalt varasema versiooni kohta klientidelt saadud tagasiside alusel. Täielikult on uuendatud ekraani disaini ja menüüstruktuuri. Samuti pakub rakendus uusi funktsioone, sealhulgas kaamera ühendamise juhiseid, mis muudavad rakenduse lihtsamaks, intuitiivsemaks ja võimaldavad lihtsamat ühendust.

Uus SnapBridge rakendus sisaldab selgeid juhiseid kaamera ja nutiseadme ühendamiseks. Rakenduse kasutajamugavust on suurendatud ka mitmel erineval viisil: see on varustatud energiasäästu režiimiga, pilte kuvatakse kiiremini ja ühendused on stabiilsemad, et tagada fotode sujuv ja usaldusväärne ülekandmine.

Laiendatud on ka täiskaader peegelkaamera fotograafiat toetavaid funktsioone. See võimaldab kasutajatel rakenduse abil rakendada ja kohandada põhikaamera seadeid. Kõikide nende täiendatud täiustustega on rakendus välja töötatud, et märkimisväärselt parandada kasutajasõbralikkust.

Nikon jätkab rakenduse kasutujasõbralikkuse suurendamist ja funktsionaalsete funktsioonide tugevdamist, et pakkuda kasutajatele üha rikkalikumat pildistamise kogemust tulevikus.

*Nutitelefonid ja tahvelarvutid, mis töötavad iOS või Android™ operatsioonisüsteemil.

 

Olulised uuendused

 

  1. Uus ekraanikujundus ja menüüstruktuur parema kasutamise nimel

Ekraani disaini ja menüüstruktuuri on oluliselt uuendatud mitmel viisil – sh fotode edasi kandmine kaamerast nutiseadmesse annab ülevaate ja kinnituse, kui fotod on laetud. Seda nii paaritatud rezhiimil, kui ka Wi-Fi-ühenduses. Samuti on saadaval otsene juurdepääs abifunktsioonidele.

 

 

  1. Ekraanile ilmuvad juhised, mis hõlbustavad esmakordselt paaristamist

Rakendus pakub iga kaamera kategooria kohta erinevaid juhiseid. Kaamera esmase paaritamise tarvis on samm sammulised juhised nii kaameras kui nutiseadmes tehtavate toimingute jaoks ning need on illustreeritud ka piltidega.

Veelgi enam, kuni viis kaamerat saab nüüd siduda rakendusega ja panna tööle nutikaseadmega. See muudab fotoaparaatide ümberlülitamise palju lihtsamaks nende jaoks, kellel on mitu Nikoni kaamerat.

 

 

  1. Väiksem energiatarve, kiiremad toimingud ja stabiilsemad ühendused

Nutiseadme ja kaamera vahelise ühendus on muudetud stabiilsemaks. Kõigi toimingute jaoks on suurendatud nutikate seadmete ühendusi kaameratega, sealhulgas fotode automaatne allalaadimine. Lisaks on parandatud kujutiste kuvamise kiirus, võimaldades SnapBridge-rakenduses pilte kiiremini kuvada – automaatse allalaadimise käigus omandatud või kaameras olevate piltide käsitsi allalaadimise teel. Rakendusel on ka uus energiasäästurežiim, mis kontrollib rakenduse poolt tarbitud nutikas seadme toitehulka, kui see pole kaameraga pikemat aega ühendatud. SnapBridge Version 2.0 sisaldab ka asukohateabe täpsuse seadet, mis võimaldab kasutajatel valida väiksema energiatarbimise ja asukoha täpsuse vahel, valides, kui tihti nutiseade värskendab asukohaandmeid. Saadaval on kolm võimalust – kõrge (kõrge täpsus), keskmine, väike.

  1. Rohkem võimalusi kaamera eemalt juhtimiseks

Olulisemaid digitaalse peegelkaamera sätteid saab nüüd SnapBridge rakenduse kaudu eemalt kontrolldia. Pilt, mida kaamera näeb kantakse otse edasi nutiseadme ekraanile ja selle kaudu saab ühtlasi muuta ja kinnitada kaamera sätteid. Eemalt pildistamine muudetakse selle läbi fotograafidele meeldivamaks.

Seaded, mida saab kaameras muuta nutiseadme kaudu

Särisätteid (P/S/A/M), säriaega, ava arvu, säri kompensatsiooni, ISO tundlikkust ja valgetasakaalu.

SnapBridge kaudu eemalt juhtimine ei ole võimalik, kui kaamera ei ole varustatud Wi-Fi® ühendusega ja kui SnapBridge ei ole installeeritud. SnapBridge kaudu saab seadeid muuta ainult digitaalsetes peegelkaamerates.

 

  1. Tõhusam koostöö Nikon’s´i fotode jagamise teenusega, NIKON IMAGE SPACE

SnapBridge 2.0 sisaldab spetsiaalset NIKON IMAGE SPACE lehte. Nüüd saab ka kõik tehtud pildid automaatselt laadida NIKON IMAGE SPACE keskkonda. Ehk siis kõik kaamerast nutiseadmesse laetud pildid saab automaatselt laadida ka NIKON IMAGE SPACE keskkonda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *