Tutvuge Forestry Pro II laserkaugusemõõtjaga – mõõtke kiiremini ja kaugemale

Selle uuenduse kauguse mõõtmisulatus on nüüd 7,5–1 600 m. Kolmepunktiline mõõtmine hindab kõrgust täpselt ka siis, kui objekti alus ja/või ülaosa on varjatud. HYPER READ võimaldab kiiret ja stabiilset mõõtmist ning tulemused kuvatakse sisemisel ekraanil umbes 0,3 sekundiga. Sihtmärgi prioriteedi lülitussüsteem võimaldab teil valida lähima või kaugeima objekti vahel ning logisse saab salvestada kuni 250 mõõtmist. Suurem taustvalgustusega väline ekraan pakub selget vaadet hämaras ning kompaktne korpus on veekindel ja seda on mugav kaasas kanda.

Pange täpsus taskusse Forestry Pro II abil.

Täpsed mõõtmised
Täpsed mõõtmised

KIIREM JA TÄPSEM MÕÕTMINE

Forestry Pro II muudab maamõõtmise lihtsamaks ja täpsemaks. Võimsa vahekaugusega 7,5–1 600 m ja ka kõrguse mõõtmisega on see kõik kaetud. Mõõtmised hõlmavad tegelikku kaugust, horisontaalset kaugust, kõrgust, nurka ja vertikaalset eraldumist – kõrguse erinevust kahe katsealuse vahel. Kahepunktilist mõõtmist kasutatakse siis, kui objekti alus on nähtav, samas kui kolmepunktiline mõõtmine annab täpse hinnangu ka siis, kui objekti alus ja/või ülaosa on peidetud. HYPER READ pakub kiiret ja stabiilset näitu kogu mõõtmisvahemikus ning tulemused on silmapilksed – need kuvatakse sisemisel ekraanil umbes 0,3 sekundi jooksul. Soovitan kindlasti uue tootega lähemalt tutvuda ja ise proovida. Aitab mõista, et uuendus muudab tõesti töötamise mugavamaks.

 

Uus ekraan on 4,3 cm
Uus ekraan on 4,3 cm

SUUREM VÄLINE EKRAAN, TAUSTVALGUSTUS MUGAVAKS VAATAMISEKS

Te mitte üksnes ei näe oma mõõtmistulemusi sisemisel ekraanil, kui vaatate oma sihtmärki – need ilmuvad ka 5,3 cm (2,1 tolli) taustvalgustusega välisele ekraanile, muutes tulemuste märkamise hõlpsamaks. Uus ekraan on märkimisväärselt suurem kui eelmine 4,3 cm (1,7 tolli) mudel ja sellel on nüüd kolm taustvalgustuse heleduse taset, mida saab reguleerida, et tulemused oleksid nähtavad ka kõige pimedamates metsades. Suurem ekraan muudab töötingimused veelgi paremaks.

 

Logifunktsioon
Logifunktsioon

PIDAGE LOGI, SELLAL KUI KÕNNITE

Forestry Pro II-s saate taustvalgustusega välisel ekraanil salvestada kuni 250 mõõtmist. See uus logifunktsioon registreerib teie mõõtmised numbrilises järjestuses, nii saate igal ajal tagasi minna ja neid kontrollida. Kui Forestry Pro II registreerib teie jaoks mõõtmisi, pole vaja peatuda ja märkmeid teha, nii jõuate vähema ajaga rohkem teha. Töötegemine tänu sellele uuele funktsioonile muutub hoobilt meeldivamaks. Kõiki uuendusi luues on Nikon arvesse võtnud eelnevate mudelite kasutajate kommentaare ja soovitusi.

 

Sihtmärgi prioriteet
Sihtmärgi prioriteet

LÜLITAGE EESMÄRGID NUPU VAJUTAMISEL

Sihtmärgi prioriteedi lülitussüsteem teeb kergesti kindlaks, millist sihtmärki te tegelikult mõõdate. Valige esmase sihtmärgi prioriteedi režiim, et mõõta kaugust subjektide rühmale lähimast – see on lihtne viis subjekti valimiseks kattuvast taustast. Kui see on kaugeim objekt, mida peate mõõtma, siis valige kaugema sihtmärgi prioriteedi režiim, mis muudab sihtmärgi valiku metsaaladel lihtsaks. Nii lihtne see ongi ja kui kasutate seda uut funktsiooni, siis võidate ka ajaliselt, sest ei ole vaja korduvalt mõõtmisi teostada ja veenduda, et olete õiget sihtmärki mõõtnud ikka.

 

Alati eredad ja selged pildid
Alati eredad ja selged pildid

KAASASKANTAV, MUGAV JA TUGEV

Kvaliteetse mitmekihilise kattega 6-kordse monokulaariga saate alati eredaid ja selgeid pilte, dioptri reguleerimine ja suur silma kaugus okulaarist pakuvad mugavat ja hõlpsat vaatamist – isegi kui kannate prille. Vastupidavus on tagatud kompaktse ja kerge korpusega, mis on veekindel kuni 1 m 10 minuti jooksul. Forestry Pro II on loodud vastu pidama kõikidele keerulistele ilmastikuoludele, millega võite kokku puutuda, kui töötate õues.

Uus Nikon Forestry Pro II on juba detsembris 2019 saadaval jaehinnaga 499 Eur. Telli laserkaugusemõõtja juba nüüd siit.

Forestry Pro II põhiomadused

• Mõõtmisulatus: 7,5–1600 m
• Mõõdab tegelikku kaugust, horisontaalset kaugust, kõrgust, nurka ja vertikaalset eraldumist – kõrguse erinevust kahe objekti vahel, lisaks kolmepunktiline mõõtmine (kõrgus kahe punkti vahel).
• Mõõtetulemused kuvatakse nii sisemisele kui välimisele LCD-ekraanile. Välisele ekraanile kuvatakse mõõtmistulemused samaaegselt.
• Taustvalgustusega väline ekraan on hõlpsalt loetav hämarates olukordades (nt metsatöödel). Taustvalgustuse eredusel on kolm reguleeritavat taset.
• Logimisfunktsioon salvestab ja kuvab kuni 250 mõõtmistulemust.
• Kiire ja stabiilne mõõtmine olenemata sihtmärgi kaugusest – HYPER READ.
• Mõõtmistulemused kuvatakse sisemisele ekraanile ligikaudu 0,3 sekundiga.
• Sihtmärgi prioriteedi lülitussüsteem kattuvate objektide kauguse mõõtmiseks:
o esmase sihtmärgi prioriteedi režiim kuvab vahemaa kõige lähema objektini — see on kasulik olukorras, kus on vaja mõõta vahemaa objektini, mille taga on kattuv taust;
o kaugema sihtmärgi prioriteedi režiim kuvab vahemaa kõige kaugema objektini — see on kasulik metsastel aladel.
• Kvaliteetne, 6-kordse suurenduse ja mitmekihilise kattega monokulaar tagab ereda ja selge kujutise.
• Suur silma kaugus okulaarist tagab lihtsa vaatamise ka prillide kandmisel.
• Dioptri reguleerimise funktsioon võimaldab seadme häälestada mugavamaks vaatamiseks.
• Ühekordne või püsimõõterežiim (kuni 8 sekundit)
• Veekindel (kuni 1 meetri sügavuses 10 minuti jooksul) ja udukindel, kuid ei ole mõeldud vee all kasutamiseks. Akupesa on vihmakindel.
• Suur temperatuuritolerants: -10°C kuni +50°C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *