Saramonic Blink 500 – ideaalne juhtmevaba mikrofonisüsteem

Saramonic Blink 500 on ideaalne juhtmevaba mikrofonisüsteem. Vahet pole, kas filmid kaamera, nutitelefoni või tahvelarvutiga, juhtmevabad mikrofonid on kvaliteetse heli salvestamiseks üliolulised ning Saramonic Blink 500 on üks väikseimatest ning kergeimatest saadaolevate juhtmevabade komplektide seas.

Vaatamata kompaktsusele on edastatav heli kvaliteetne ning tänu kasutamise lihtsusele sobiv professionaalseks helisalvestuseks ajakirjanikele, vloggeritele ning teistele sisutootjatele, kelle töös on lisaks kvaliteedile olulised ka töö alustamise kiirus ning lihtsus.

Kompaktne toode, kuid võimas heli

Blink 500 B2 on uskumatult kompaktne ja kerge, kuid suudab edastada kõrgeima kvaliteediga kristallpuhast heli.

Saatjatesse on mikrofonid sisse ehitatud – piisab vaid nende särgile või tasku servale kinnitamisest ning salvestus võib alata. Mürarikkas keskkonnas saate neile külge ühendada komplektis kaasas oleva SR-M1 lipsumikrofoni ning siis toimivad nad juhtmevabade saatjatena.

Täiuslik tehnoloogia võimaldab keskenduda loo jutustamisele

Blink B500 B2
Blink B500 B2

Juhtmevaba komplekti töösageduseks on 2.4 GHz ning seade vahetab automaatselt edastuskanaleid parima heliülekande saavutamiseks. Saatjate ning vastuvõtja vahelise ühenduse loomine on ülilihtne ning kogu juhtmevaba ühenduse haldus tehakse mikrofonisüsteemi poolt ära taustal ilma sinupoolse sekkumise vajaduseta. Saate keskenduda video salvestamisele, et tulemuseks oleks just selline nagu soovite.

Perfektne helinivoo

Üheks keerukuseks videosalvestusel võib olla helitugevuse õigel tasemel hoidmine, sest inimesed räägivad väga erinevalt – mõned valjult ning teised üsna vaikselt.

Blink 500 saatjatel on selle kompenseerimiseks helivõimenduse tõstmise ning langetamise nupud ning LED displeilt näete parasjagu kasutatavat seadistust.

Sisseehitatud liitiumaku võimaldab ühe laadimisega kuni viis tundi tööaega. Seadmete USB-C pesade kaudu saab neid võttepaigal uuesti laadida või anda lisatoidet, kui salvestus kestab planeeritust kauem. Saatjad võimsusega 10 mW tagavad tööulatuseks kuni 30 meetrit keerulistes edastusoludes ning kuni 50 meetrit avatud territooriumil.

Sama heliedastuskomplekt kaameratele ja nutiseadmetele

Mõlemad, TRS ja TRRS väljundkaablid, kuuluvad 500 B2 komplekti ning seetõttu saab sama juhtmevaba mikrofonikomplekti kasutada peegelkaamerate, peeglivabade kaamerate ning nutiseadmetega, millel on 3,5 mm kõrvaklapi pesa. Vastuvõtja väljundist saad piisava tugevusega signaali ning seetõttu soovitame seadistada kaamera tundlikkuse madalaimale tasemele, et vähendada kaamerasisese võimendi mõju heli kvaliteedile.

Ideaalne juhtmevaba süsteem

Kerged ja kompaktsed juhtmevabad mikrofonisüsteemid on liikuva töö juures hädavajalikud ning Blink 500 on üks väikseimatest ning kergeimatest saadaolevatest lahendustest. Kuna edastatav heli on hoolimata seadmete väiksusest professionaalsel tasemel, on Blink 500 komplektid ideaalsed filmitegijatele, ajakirjanikele, vlogger´itele ning YouTuber´itele.

Seadmed on nii väikesed, et mahuvad alati teie varustuse hulka või isegi taskusse ning on seetõttu alati kaasas ning valmis tööks. Hind: 255 Eur.

Blink 500 B4

Kaks saatjat ning üks vastuvõtja Apple lightning pesaga seadmetele, kaks laadimiskaablit, kaks lipsumikrofoni. Hind: 285€

Blink B500 B4
Blink 500 B4

Blink 500 B6

Kaks saatjat ja üks vastuvõtja USB-C pesaga seadmetele, kaks USB-C – USB-A laadimiskaablit ja kaks lipsumikrofoni. Hind: 285€

Blink B500 B6
Blink 500 B6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *