Peeglita süsteemi objektiivi meisterlikkus väheses valguses: saage tuttavaks objektiiviga Nikkor Z 58mm f/0.95 S NOCT

London, England, 10. oktoober 2019: Täna tutvustab Nikon oma peeglita kaameratele mõeldud legendaarset objektiivi NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct. Klassikalise Nikoni F-kinnitusega Nocti võlu, revolutsiooniline optiline konstruktsioon, ülimalt suur ava ning erandlik teravus pakuvad põnevaid uusi võimalusi väheses valguses.

Laitmatult valmistatud NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct on läbimurdeline käsitsi teravustatav objektiiv. Lai Z-kinnitus ja suur f/0,95 ava avavad väheses valguses pildistamisel uute võimaluste maailma. Olgu tegemist portreede, öömaastike või filmidega, hämmastav sügavus ja teravus võimaldavad jäädvustada iga pildi ja kaadri kinolikus stiilis.

Kaks peegeldusvastast katet – ARNEO- ja nanokristallkate – toimivad koos, et võidelda varikujutiste ja helklusega ning aberratsiooni korrigeerimist parandab märkimisväärselt suure diameetriga täppislihvitud asfääriline objektiivielement ja selle kõrge murdumisnäitaja. Tugev fluorkate tõrjub tolmu, mustust ja niiskust pildi kvaliteeti rikkumata.

OLED-teabeekraan võimaldab kiiresti otse objektiivilt kontrollida ava, teravustamiskaugust ja teravussügavust ning intuitiivne funktsioonide reguleerimisrõngas võimaldab sujuvalt ja hääletult reguleerida funktsioone, nagu ava ja särikompensatsioon. Automaatse särituse lukustusest mõõtmise ning kahvelduseni, laiendatud Fn-nupule saab määrata kuni 17 funktsiooni, mis vastavad kaamera korpusel asuvale Fn-nupule. Graveeritud kirjas objektiivi nimi ja näitajad tagavad täiustatud välimuse ja püsiva loetavuse.

Portreefotograafid saavad kogeda teravat joonist – isegi suurima avaga f/0,95 pildistades – ning erakordset esteetilist juhtimisvõimet kõigis valgustustingimustes. Garanteeritud on imepärane bokeh-efekt, mis sulandub sujuvalt kaadri servadesse.

Öö jäädvustamine pole kunagi varem olnud nii rahuldustpakkuv. Punktvalgusallikad jäädvustuvad isegi täisavaga pildistades tänu 17 elemendile 10 rühmas kaunilt ja detailselt. Öömaastikest astrofotograafiani on tulemused rabavad.

Filmitegijad saavad aga nautida tohutut kontrolli teravussügavuse üle tänu objektiivi NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct suurele maksimumavale, mis loob võimsalt kinolikku videomaterjali, mis on tulvil emotsioone, iseloomu ja atmosfääri.

Tutvustades objektiivi, mis on austusavalduseks tunnustatud F-kinnitusega 58 mm fookuskaugusega Noctile, ütles Nikon Europe BV tooteturunduse juht Dirk Jasper: „NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct ei ole mitte ainult optilise tehnika tipp, vaid see kehastab ka Nikoni Z-kinnituse väljatöötamise taga olevat põhimõtet – võimaldada luua selles suuruses parima optilise kvaliteediga objektiive. See on objektiiv, mis austab minevikku ning esindab tohutut hüpet hämarates tingimustes pildistamisel. Põnev on näha Z-kinnituse potentsiaali nii võimsalt täitumas.”

Kokkuvõte põhifunktsioonidest

ARNEO-kate + nanokristallkate:Kaks peegeldusvastast katet võitlevad varikujutiste ja helklusega. Nikoni ARNEO-kate vähendab vertikaalset juhuslikku valgust. Nanokristallkate vähendab diagonaalset juhuslikku valgust.
Lihvitud asfääriline objektiivielement:Täpne suure läbimõõduga ja kõrge murdumisnäitajaga asfääriline objektiivielement parandab aberratsiooni korrigeerimist dramaatiliselt.
Fluorkate:Nikoni tugev läätsekate tõrjub tolmu, mustust ja niiskust pildi kvaliteeti rikkumata.
Ülitäpne teravustamisrõngas:Reguleerige fookust äärmise täpsuse ja loomuliku pöördemomendiga. Ideaalne nii pildistamiseks kui filmimiseks.
Graveeritud kiri:Objektiivi nimi ja näitajad on täiustatud välimuse ja püsiva loetavuse jaoks graveeritud.
Objektiivi OLED-teabepaneel:Võimaldab kiiresti otse objektiivilt kontrollida ava, teravustamiskaugust ja teravussügavust.
Intuitiivne funktsioonide reguleerimisrõngas:Määrake ja kontrollige funktsioone nagu ava ja säritus.
Laiendatud Fn-nupp:Määratavad funktsioonid vastavad kaamera korpusel asuvatele Fn-nuppudele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *