Nikoni Z-seeriasse lisandusid DX-formaadis peeglita kaamera Z 50 ja esimesed Nikkor Z DX-formaadis objektiivid

NIKONI Z-SEERIASSE LISANDUSID DX-FORMAADIS PEEGLITA KAAMERA Z 50 JA ESIMESED NIKKOR Z DX-FORMAADIS OBJEKTIIVID

London, England, 10. oktoober 2019: Nikon tutvustab täna esimest Z-seeria DX-formaadis peeglita kaamerat Nikon Z 50 ja esimest kahte NIKKOR Z DX-formaadis suumobjektiivi, NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR ja NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR. Suurepärase pildikvaliteediga täiesti uus Nikon Z 50 jäädvustab täiuslikult teravustatud fotosid ja rikkalike detailide, sügavuse ja värviga 4K videoid. Kombineerides Z 50 uute NIKKOR Z DX-formaadis objektiividega jäädvustab uus DX-formaadis peeglita süsteem imelisi pilte lainurgast telefotoni.

Suure 20,9 MP DX-formaadis pildianduriga varustatud Z 50 toob Nikoni peeglita süsteemi optilised eelised tugevasse, kompaktsesse DX-korpusse. Tunnustatud Nikon Z 7 ja Z 6 kaameratelt päritud funktsioonide hulgas on lai Nikoni Z-bajonet ja kiire, lai hübriidne automaatne teravustamissüsteem. Z 50-l on ka terav elektrooniline pildiotsija, kallutatav puuteekraan ja sügav käepide, mis võimaldab Nikoni hübriidkaameraid nii mugavalt käes hoida. Tänu arukale silmatuvastusega automaatsele teravustamisele sobib Z 50 suurepäraselt portreede pildistamiseks ja sarivõte kuni 11 kaadrit sekundis (koos automaatse teravustamise/automaatse säritusega) hoolitseb tegevuse jäädvustamise eest. Z 50 ühildub täielikult Nikoni kinnitusadapteriga FTZ, mis võimaldab kaameraga kasutada F-kinnitusega NIKKORi digitaalsete peegelkaamerate objektiive.¹

Mõlemad Z-kinnitusega DX-formaadis objektiivid on optimeeritud laia Nikoni Z-bajoneti suurepärase valguse kogumise võime jaoks. Need suumobjektiivid teravustavad kiiresti, vaikselt ja ühtlaselt, mistõttu need sobivad ühtviisi hästi nii video kui fotode jaoks. Mugavalt kaasaskantav NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR on „pannkook-suumobjektiiv”, mis katab kaunilt vahemiku lainurgast portreevaateni. NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR on kompaktne telefoto-suumobjektiiv, mis võimaldab kadreerida ainulaadsetest portreedest kauge tegevuseni sujuva, stabiilse täpsusega.

Robert Harmon, Nikon UK tootejuht ütleb: „Olgu teie kireks fotograafia või video, Nikoni uus peeglita süsteemi kaamera Z 50 pakub põnevat loovuse ja võimsuse kombinatsiooni. Lisaks uutele NIKKOR Z DX-formaadis objektiividele ühilduvad sujuvalt kõik Z-bajonetiga objektiivid. Ning kui teie kotis on F-bajonetiga objektiive ja tarvikuid, siis saate ka neid kasutada. Pole tähtis, kas olete Nikoni digitaalse peegelkaamera omanik või esmakordne Nikoni kasutaja, Nikoni DX-formaadis peeglita süsteem annab teile rohkelt arenguruumi.”

SOOVITUSLIKUD JAEHINNAD

Nikon Z 50 & NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR – 1,099 Euro

Nikon Z 50 & NIKKOR Z DX 50–250mm f/4.5–6.3 VR & NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR – 1,339 Euro

Nikon Z 50 & FTZ mount adapter kit – 1,099 Euro

Nikon Z 50 & NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR & FTZ mount adapter kit – 1,249 Euro

Nikon Z 50 body only – 949 Euro

Nikon Z 50

Ülihea pildikvaliteet:lai Nikoni Z-bajonet, suur 20,9 MP DX-formaadis (APS-C) CMOS-pildiandur ja kiire EXPEED 6 pildiprotsessor.
Terav kogu ulatuses:Hübriidne automaatne teravustamissüsteem. 209 pildianduril paiknevat automaatse teravustamise punkti katavad ligikaudu 90% kaadrist nii horisontaalselt kui vertikaalselt, mis tagab suurepärase servast servani teravuse.
Briljantne väheses valguses:lai ISO-vahemik 100–51200 ja hämaras automaatne teravustamine kuni -4 EV.
Arukas silmatuvastusega automaatne teravustamine:fokuseerib automaatselt pildistatava silmadele, olgu tegemist ühe näo või rahvahulgaga.
Kiire sarivõte:kuni 11 kaadrit sekundis koos automaatse teravustamise ja automaatse säritusega.
Hääletu kasutamine:Nikon Z 50 teravustab vaikselt ja sellel on hääletu pildistamise režiim.
4K videod:kasutajad saavad salvestada 4K / UHD-videot kaadrikiirusega 30p ja salvestada aegluubis videomaterjali täis-HD-s ilma kärpefaktori piiranguteta. 4K intervallvideo seeriaid saab luua kaameras.
Sujuv elektrooniline pildiotsija:üliteraval elektroonilisel pildiotsijal (2360 kilopunkti) saab kuvada loomulikku pilti, mis sarnaneb digitaalse peegelkaamera optilisele pildiotsijale. Või saate pilte kuvada nii, nagu need rakendatud sätete korral välja näevad.
Suur kallutatav puuteekraan:kõrge eraldusvõimega (1040 kilopunkti) LCD-ekraan nutitelefoni stiilis puutetundlike juhtelementidega. Video või autoportreede tegemiseks paindlikult üles või alla kallutatav.
Loomingulised efektid:20 kaamerasisest efekti fotode ja videote jaoks. Efekti eelvaates saab selle intensiivsust reguleerida.
Hüpikvälguga DX-formaadis peeglita korpus:lihtne kaasas kanda ning tugeva magneesiumist üla- ja esiosaga.
Nikoni ergonoomika:sügav käepide mugavaks käsitsemiseks ja läbimõeldult paigutatud nupud, kettad ja puuteekraani juhtelemendid.
Lihtne digitaalse peegelkaamera stiilis menüüsüsteem:praegustele Nikoni digitaalse peegelkaamera omanikele koheselt tuttav ning esmakordsetele Nikoni kasutajatele hõlpsalt omandatav.
Kiired ühendused:Wi-Fi® ja Bluetooth® pluss Nikoni rakendus SnapBridge võimaldavad fotosid ja videoid jagamiseks või säilitamiseks hõlpsalt mistahes seadmesse saata.
Süsteem, mida armastada:ühildub kinnitusadapteriga FTZ ja Nikoni digitaalsete peegelkaamerate tarvikutega, sealhulgas kaamera kaugjuhtimispuldid, digitaalsete peegelkaamerate välklambid, mikrofonid ja palju muud.

NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR

Ülimalt kaasaskantav lainurk-suumobjektiiv:kiirelt teravustav objektiiv fookuskauguste vahemikuga lainurgast normaalini 16–50 mm (FX-formaadis / 35 mm ekvivalent: 24–75 mm).
Väikseim teravustamiskaugus kõigest 0,2 m:võimaldab teravustada väga lähedale.
Objektiivisisene stabiliseerimine:pildistage kuni 4,5 korda pikema säriajaga kui see muul moel võimalik on.² Jäädvustage selgemaid pilte väheses valguses või filmige stabiilset videomaterjali isegi kõndides.
Hääletu funktsioonide reguleerimisõngas:põhifunktsioonide reguleerimiseks, nagu käsitsi teravustamine, ava reguleerimine ja särikompensatsioon.
Objektiiv taskus:kaalub kõigest 135 grammi ja on sissetõmmatud asendis lame nagu pannkook.

NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR

Kompaktne telefoto-suumobjektiiv:kiiresti teravustav objektiiv fookuskauguste vahemikuga normaalist telefotoni 50–250 mm (FX-formaadis / 35mm ekvivalent: 75–375 mm).
Väikseim teravustamiskaugus kõigest 0,5 m:võimaldab teravustada lähemale.
Objektiivisisene stabiliseerimine:pildistage kuni 5 korda pikema säriajaga kui see muul moel võimalik on.2
Hääletu funktsioonide reguleerimisõngas:põhifunktsioonide reguleerimiseks, nagu käsitsi teravustamine, ava reguleerimine ja särikompensatsioon.
Reisige kerge varustusega:Objektiiv on sissetõmmatud asendis ülikompaktne ja kaalub 405 grammi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *