Nikon Z50 APS-C hübriidkaamera on peatselt müügil

Liikvele on läinud kuulujutt peatselt müügile saabuvast Nikon Z50 APS-C hübriidkaamerast ning sellele loodud kahest DX Z NIKKOR objektiivist.

Erakorraline uudis! Viimaste kuulujuttude kohaselt avalikustab Nikon peagi Nikoni Z-bajonetiga APS-C hübriidkaamera, mille nimeks kõlakate järgi saab Nikon Z50 (koodnimi N1912). Samuti kuulutatakse välja kaks kergekaalulist DX Z NIKKOR KIT objektiivi (16-55 ja 50-250).

Nikon Z50 saab olema Nikon’i esimene APS-C ehk poolkaader (DX) pildianduriga hübriidkaamera. Selle sammuga plaanib Nikon siseneda APS-C pildianduriga hübriidkaamera turule ja hakata võtma turuosa väga populaarselt Sony A6000-seeria ja Canon EOS-M kaameratelt.

Hiina ja Aasia turg vajab kaamerat, mis jagaks “edukat kogemust” ja mis võimaldaks kasutajal teha häid pilte ja videoid.

Nikon Z50 kaameral saab olema 20MP APS-C pildiandur, 3-tolline “pööratav” LCD ekraan (mitte ainult kallutatav), elektrooniline pildiotsija (EVF) ja kaamera suudab pildistada kuni 11 kaadrit sekundis. Ühtlasi võime ka järeldada, et Nikon APS-C (poolkaader) hübriidkaamerad hakkavad kandma mudeli nimetust Z”XX” ja täiskaader hübriidkaamerad saavad kandma nimetust Z”X”.

Nokishita Camera on kinnitanud, et Taiwan NCC on uue Z50 kaamera registreerinud. Uus Z50 kaamera hakkab kasutama ka uut EN-EL25 akut (7.6V, 1120mAh), ja akulaadija saab olema MH-32.

Uus hübriidkaamera saab olema kaamera, mis oma näitajate poolest on parem kui peegelkaamera Nikon D5600 ja pisut viletsam kui Nikon D7500. Nikon Z50 KIT komplekti ennustatav hinnaklass saab olema 1000 Eurot. Nikon Z50 kaameraga saab kasutada juba teada tuntud FTZ adapterit ja see annab võimaluse kasutada kõiki NIKKOR F-bajonetiga objektiive.

Lisaks uuele poolkaader hübriidkaamerale tulevad müügile kergekaalulised KIT suum objektiivid: NIKKOR Z 16-55mm f/3.5-6.3 ja NIKKOR Z 50-250mm f/4.5-6.3. Võime oletada, et need saavad olema esimesed NIKKOR Z objektiivid, mis ei kuulu Nikon’i “S-Line” ehk “esmaklassiliste” hübriidkaamera objektiivide perekonda.

See on kõik, mida me praegu teame, kuid raportis väidetakse, et kaamera ja objektiivid kuulutatakse varsti ametlikult välja, nii et me ei peaks kinnituse saamist kaua ootama. Oleme üsna veendunud, et uus kaamera ja objektiivid leiavad tee juba käesoleva aasta fotohuviliste jõulukinkide nimekirja. Sinu arvamus uuest kaamerast on meile oluline, jaga meiega enda arvamust.

[via NikonRumors ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *