NIKON Z 6 ELEMENTAARNE FILMIMISKOMPLEKT FILMITEGEMINE HÜBRIIDKAAMERAGA ALGAB SIIT

Amsterdam, Holland, 10. september 2019: Nikon tutvustab täna oma esimest peeglita filmimiskomplekti nii videoprofessionaalidele kui sisuloojatele – Nikon Z 6 elementaarne filmimiskomplekt. See on loodud vabadust silmas pidades ning pakub elementaarseid vahendeid kiireks filmima asumiseks, sisaldades kõiki kvaliteetsete filmide tegemiseks vajalikke töövahendeid. Jättes filmitegijatele vabaduse kohandada lisakomponente vastavalt isiklikele eelistustele hoiab see ära kulu tarbetule varustusele.

 

Komplektis on Nikon Z 6 peeglita kaamera ja kinnitusadapter FTZ, mis võimaldab sujuvalt integreerida laia valikut F-kinnitusega NIKKOR objektiive – pakkudes suure bitikiirusega ülikvaliteetset täiskaadrilist 4K-videot. Kaamerasisene viieteljeline optiline stabiliseerimine töötab koos elektroonilise stabiliseerimisega, et saada tulemuseks kaljukindlalt stabiilsed kaadrid. Lisaks on olemas Atomose avatud protokolli tugi, mis võimaldab sujuvalt integreerida kaasasoleva Atomos Ninja V. Selle aasta lõpus välja antav püsivara uuendus toetab Atomos Ninja V kasutamisel Apple’i ProRes RAW-vormingus salvestust kaamera RAW-vormingus väljundist, pakkudes värvikorrektuuri jaoks maksimaalset paindlikkust. SmallRig kiirkinnitusplaadil on üles kinnitatav käepide, mis tagab sujuvama video ja hõlpsama jälgimise.

Sõltumatu filmitegija täiusliku elementaarse komplekti turuletoomisega pakub Nikon soodsat lahendust, mis on kompaktne, kuid suure mõjuga. Paindlikkus on algusest peale sisse ehitatud, nii et komplekti saab kohandada lisavarustusega, et sobituda igasuguste filmitegemise stiilidega.

Uue komplekti veetlust kokku võttes ütles Nikon Europe BV tooteturunduse juht Dirk Jasper: „Z 6 elementaarse filmimiskomplektiga pakub Nikon kauaoodatud lahendust edasijõudnutele ja professionaalsetele liikuva sisu loojatele, kes soovivad ära kasutada Nikon Z 6 kõrgetasemelisi videovõimalusi. Kuna see keskendub videograafide põhivajadustele ilma tarbetute lisaseadmeteta, on see ideaalne stardikomplekt, et kujundada oma isiklik video töövoog Nikoni abil – ja selle eeliseks on meie varsti ilmuv RAW-vormingus salvestusvõimalus, mis teeb sellest tulevikukindla investeeringu.”

 

Z 6 elementaarne filmimiskomplekt on nüüd ettetellitav ja seda hakatakse tarnima alates 16. septembrist 2019. Komplekti hind 2899 Eur.

 

MIS ON KOMPLEKTIS

Nikon Z 6 kaamera korpus: 24,5 MP, 100-51200 ISO, täispikslilise andmete väljalugemisega 4K video, mis on alladiskreeditud 6K-st, FHD-s kuni 120 kaadrit sekundis, 10-bitine N-Log-i ja ajakoodi väljund, 8-bitine sisemine salvestus kuni 144Mbit/s, sisaldab kaamerasiseseid aegluubis ja intervallvideo võimalusi.
Nikoni kinnitusadapter FTZ: võimaldab kasutada NIKKORi F-kinnitusega objektiive ilma kvaliteedis kaotamata, sh laia valikut kinoobjektiive.
Atomos Ninja V: paindlik jälgimine ja salvestamine redigeerimisvalmis ProRes- ja DNxHR-vormingutes.
SmallRig kiirkinnitusplaat: sisseehitatud Manfrottoga ühilduv kiirkinnitussüsteem võimaldab mõne sekundi jooksul vahetada kolmjalg- või üksjalgstatiive.
Nikoni akud EN-EL15b: kaks Li-ion akut tagavad, et olete alati valmis järgmist stseeni filmima.
Keerdus HDMI-kaabel: toetab ülikiiret HDMI 2.0 ühendust suure kaadrisagedusega 4Kp60 ProRes- ja RAW-vormingus salvestuste jaoks.
5200 mAh akud: kaks akut ja kiirlaadija hoiavad Atomose töös ka kõige pikemal võttepäeval.
SmallRig kaamera kinnitusplaadi käepide: üles kinnitatav käepide võimaldab hõlpsat jälgimist.
SmallRig Magic Arm:paigaldage oma Atomos Ninja V klambriga Magic Arm kaamera kinnitusplaadi külge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *