VÄLJASPOOL TAVAPÄRAST: NIKON TUTVUSTAB LAINURKOBJEKTIIVI NIKKOR Z 24MM F/1.8 S

Amsterdam, Holland, 4. september 2019: Nikon laiendab oma f/1,8 fikseeritud fookuskaugusega peeglita kaamera objektiivide mudelivalikut objektiiviga NIKKOR Z 24mm f/1.8 S.

See täiskaaderobjektiiv pakub tõelist mitmekülgsust oma täiustatud optika, lähivõtte erakordse suutlikkuse ja täieulatusliku ilmastikukindluse abil. See jäädvustab uskumatuid üksikasju erinevates olukordades, kitsastes oludes niisama hästi kui avarail maastikel ja linnasiluettidel.

 

See kiiresti teravustav 24 mm fikseeritud fookuskaugusega objektiiv pakub ülimat servast servani teravust isegi siis, kui pildistada kõige laiema avaga f/1,8. Üksnes 0,25 m väikseima teravustamiskauguse abil saavad kasutajad kaadri üle erakordse kontrolli – lähivõttest lõpmatuseni. Bokeh on kaunilt sile ja näeb loomulik välja ning lainurkobjektiividel tavalist helklust tõrjutakse tõhusalt isegi taustvalgustusega olukordades.
Täiskaaderobjektiiv NIKKOR Z 24mm f/1.8 S sobib hästi ka videote jäädvustamiseks. Filmitegijad saavad filmitud materjali jäädvustada rabavalt väikese teravussügavusega. Ja objektiivi tasakaalustatud vaatenurk sobib põhivõtete jaoks niisama hästi kui küsitluste filmimiseks ahtrates siseruumides.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dirk Jasper, Nikon Europe’i tootejuht, ütleb nii: „NIKKOR Z 24mm f/1.8 S annab Nikon Z-ga jäädvustajaile vabaduse töötada saadaoleva valgusega igas tegelikus olukorras. Lisaks tõuseb esile selle suurepärane lähiteravustamine: teravus on uskumatu isegi siis, kui teravustate objektiivi lähedaste isikute või esemete üksikasjadele.”

KOKKUVÕTE PÕHITOIMINGUTEST

F/1,8 fikseeritud fookuskaugusega lainurkobjektiiv NIKKOR Z – servast servani üliterava ja hämaras hiilgavana jäädvustab see 24 mm objektiiv elutruu selgusega stseeni iga detaili.
S-Line – järgmise mõõtme optiline kujundus. Nikoni peegeldusvastane nanokristallkate vähendab varikujutist ja helklust, et pilt oleksveelgi selgem. Sujuv ja hääletu varieeruv fokuseerimissüsteem.
Erandlik lähivõte – üksnes 0,25 m väikseima teravustamiskaugusega saate kaadri üle erakordse kontrolli lähivõttest lõpmatuseni. Kujutise teravus lähivõttel on ülekaalukalt parim sarnaste sama fookuskaugusega objektiivide seas.
Ilmastikukindlus – objektiivi iga liikuv osa on tihendatud, et kaitsta seda tolmu ja veepiiskade eest.
Suurepärane filmide jaoks – pea hääletu automaatne teravustamine võimaldab vaikseimalgi hetkel mõjule pääseda. Funktsioonide reguleerimisrõngast saab kasutada ava hääletuks juhtimiseks või särituse juhtimiseks ja käsitsi teravustamisel teravustamisrõngana.

Toode on tellitav hinnaga 1099 EUR.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *