Insta360 ONE X integreerub Matterportiga – muudab virtuaaltuuri tootmise lihtsamaks kui kunagi varem

Pärast partnerlusest teatamist on Insta360 ONE X alates jaanuarist virtuaalse reisitarkvaraga Matterport täielikult integreeritud. ONE X ja Matterporti pilveplatvorm toimivad käsikäes, et pakkuda sujuvat kogemust, mis muudab virtuaaltuuri tootmise lihtsamaks kui kunagi varem.

 

Mis võib olla järgmine suur asi kinnisvara- ja arhitektuurifotograafias? Ruumides sees liikumine ja suumimine on nüüd veelgi lihtsam. Pärast ONE X kaameraga ühenduse loomist saate juhtida ja jäädvustada füüsilisi ruume Matterporti rakenduse abil, laadida sisu Matterporti pilveplatvormile, redigeerida ja vaadata oma 3D-mudelit ning avaldada virtuaaltuuri koheselt. Kui see on tehtud, saate jagada enda 3D-virtuaaltuuri vaatamiseks ainulaadse lingi abil. See uus lõimumine võimaldab kõigil kinnisvaramaakleritel luua 3D-virtuaaltuure ruumidest. Seni oli selline võimalus väga vähestel (lahenduse kõrge hinna tõttu), enamasti kasutati spetsiaalseid ettevõtteid. Nüüd suudab iga kinnisvaramaakler ilma fotograafia, videograafia ja vajalikku redigeerimiskogemuseta selle kõik ise ära teha. Vajalik on vaid väike ONE X kaamera, monopod ja nutitelefon.

Uus perspektiiv

Kuigi ONE X salvestab 360 vaatenurgaga foto ühe nupuvajutusega ja kohandub automaatselt keskkonnaga, muudab Matterporti masinõppealgoritm Cortex need fotod 3D-mudeliteks ja 3D-virtuaaltuuriks. Cortexit koolitatakse kasutama Matterporti andmebaasi, mis sisaldab miljardeid 3D-andmepunkte, nii et see suudab mõista ruume ja ruumi üksikasjalikke omadusi. ONE Xi kasutamine koos Matterportiga võimaldab teil luua paeluvaid 3D-jalutuskäike majadesse ja muudesse füüsilistesse ruumidesse, luua huviäratavaid ruumivideoid, eksportida 360-kraadiseid pilte sotsiaalmeedias ja palju muudki.

Tellimuse hinnakujundus

Matterport pakub funktsionaalset tasuta prooviversiooni ja 9,99 eurost starditellimust sellisele kaamerale nagu Insta360 ONE X. Rakenduse nimetus on “Matterport Capture“.

Insta360 ONE X kaamera hinnaga 429 eurot on saadaval Nutifoto.ee-s. Soovitan kaamerale juurde osta kerge ja pisikese monopodi, mida on lihtne kaasaskanda. Telli epoest, kirjuta ekiri või helista 6411302.

Kasutajate tagasiside saamiseks, soovitan liituda spetsiaalse Facebook kogukonnaga!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *