Samyang kampaania

Samyang on tuntud oma fikseeritud fookuskaugusega objektiivide poolest. Samyang on tootnud juba mõnda aega AF objektiive teistele kaamerasüsteemidele ja 2018 aasta suve lõpus esitles Samyang oma esimest  AF objetkiivi Nikoni kaameratele. Alates sellest hetkest oleme müünud Samyangi 14mm valgusjõulist lainurk objektiivi Nikon kaameratele. Toode on väga hästi fotograafide poolt vastu võetud.

SAMYANG AF 14MM 2,8 NIKON hind on 679 Eur ja ajavahemikul 15. jaanuar kuni 31. märts 2019 on kehtib kampaania, mille raames nimetatud objektiivi ostja, täites kampaania taotlusvormi, saab oma ostult tagasi 70 EUR. Seega objektiivi lõpphinnaks ostjale kampaania perioodil kujuneb 609 Eur.

Objektiiv on loodud täiskaadriga FX-formaadis Nikon peegelkaameratele ja tema 14 mm fookuskaugus annab talle väga 116,6 kraadise vaatenurga, mille maksimaalne avaarv f/2,8 kinnitab, et ta teeb kehvades valgusoludes häid pilte. Kuna poolkaader kaameratele on valgusjõuliste lainurkade valik väike, siis mainime kohe ära, et poolkaader ehk DX-formaadis kaamerate ees on tegemist 21mm fookuskauguse ja see on ikka veel üsna lai ja mugav kasutada poolkaader kaamerate omanikel. Kindlasti soovitan lugeda meie arvamust Samyang AF 14mm 2.8 Nikon objektiivist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *