Nikon esitleb uusi innovaatilisi tooteid maailma ühel suurimal rahvusvahelisel messil CES 2019

Nikon esitleb uusi innovaatilisi tooteid maailma ühel suurimal rahvusvahelisel messil CES 2019, mis on maailma üks suurimaid tarbijaelektroonika messe üldse. Mess toimub igal aastal Las Vegases. Käesoleval aastal toimub mess ajavahemikul 8. – 11. jaanuar.

Nikoni messiboksis tutvustati Z-bajonetiga peeglitakaamerale toodetud uut NIKKOR Z 14-30mm f/4 S üli-lainurk suum objektiivi.

Ühtlasi annab Nikon teada Nikon Z6 ja Z7 kaamera püsivara uuendusest, mis toob fotograafidele kättesaadavale Eye AF (silma autofookus) ja RAW video väljundi toe.

Z-seeria jätkab oma arenguplaanidega ja reageerib kasutajate muutuvatele vajadustele ning pakub uue põlvkonna fotograafia võimalusi. Kasutaja loovad ideed teostuvad Z-seeria abil.

 

 

Messil esitletud uus toode

NIKKOR Z 14-30mm f/4 S on üli-lainurk suum objektiiv, mis mõeldud Nikon Z-bajonetiga kaamerasüsteemidele ja on osa S-Line tooteseeriast.

NIKKOR Z 14-30mm f/4 S on täiskaader (Nikon FX-formaat), üli-lainurk suum objektiiv, mis katab fookuskauguse alates 14mm kuni 30mm ja seda fikseeritud f/4 avaarvuga. NIKKOR Z 14-30mm f/4 S on maailma esimene* täiskaader objektiiv, mille ette on võimalik paigaldada filter, seda isegi sõltumata sellest, et objektiivi fookuskaugus algab 14mm.

Tänu uuele Z-bajonetile on saanud võimalikuks luua üheks tervikuks kokku parim optiline tulemus ja kompaktne suurus. Suure võimekusega NIKKOR Z 14-30mm f/4 S on mobiilne ja töökindel ning võimaldab kasutajatel nautida dünaamilisi pilte ja videoid.

Uue objektiivi hind on 1599 Eurot ja eeldatavasti esimesed fotograafid saavad objektiivi kätte aprillis 2019.

Ülevaade kaamera uuest püsivarast
CES 2019 messil esitletakse püsivara uuendusi, mis arendatud välja Z7 ja Z6 kaameratele: 

Silma AF
Pärast kaamera püsivara uuendamist suudab kaamera inimese pildistamisel teravustada silma järgi. See teeb pildistamise fotograafile palju lihtsamaks. Fotode jäädvustamine muutub lihtsamaks. Fookus on kindlalt keskendunud objekti silmale ja see on fotograafile suureks abiks näiteks portree- ja tänavafotograafias.

RAW video väljundi tugi
Nikon arendab välja funktsiooni, mis töötab koos ATOMOS Ninja V-ga ja salvestab videot RAW-vormingus, kasutades ProRes RAW koodekit.

CFexpress
Üsna pea toetavad nii Z6 kui ka Z7 kaamerad uut CFexpress mälukaardi standardit.

Vaata videot NIKKOR Z 14-30mm f/4 S objektiivist

Vaata videot Eye AF funktsioonist.

Video nägu tuvastavast ja jälgivast funktsioonist.

Video aku eluea optimeerimisest.

Video Overlay Shooting funktsioonist.

* FX-formaadis vahetatavate objektiivide hulgas, mis mõeldud vahetatavate objektiividega täiskaader kaameratele ja mille fookuskaugus on alates 14 mm või veelgi laiem. Nikoni uuringutel põhinev avaldus on vastavalt informatsioonile, mis saadaval 8. jaanuaril 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *