DJI Smart Controller võimaldab Mavic 2 omanikel juhtida taevas enda drooni nutitelefonita.

DJI Smart Controller võimaldab Mavic 2 omanikel juhtida taevas enda drooni nutitelefonita. 649 Eurone kontroller sisaldab 5,5-tollist ekraani, mis suudab kuvada ühenduses oleva drooni kaamerast Full-HD eraldusvõimega videosignaali.

DJI ütleb, et uus ekraan on ka kaks korda heledam kui nutitelefoni ekraanid, mis tähendab, et juhtimine otsese päikesevalguse käes on lihtsam.

Seade on nutikas aga samas pisut kalli võitu tarvik drooni omanikele. Enamasti on siiani drooni juhitud nutitelefoni ekraani kaudu. Kuna aga see tülikas protsess ja nõuab kasutajalt, et mitmed tooted oleksid laetud ja ühendatud, siis nüüd, kus ekraan on kombineeritud kontrolleriga, kõrvaldab see osad tülikad sammud.

Video edastatakse ühendatud kontrollerile DJI OcuSync 2.0 video edastussüsteemi kaudu. Teadaolevalt peaks see olema parim süsteem, mis on saadaval tarbija droonide platvormile, võimaldades juhtida uskumatult kaugelt.

DJI on kontrolleri müügiga algust teinud (hind 649 Eurot). Seda on võimalik tellida ka komplektis koos Mavic 2 Pro ja Mavic 2 Zoom‘iga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *