Nikkor 35mm f/1.8 DX on poolkaader sensoriga kaamerale sobiv objektiiv.

Kui sul on kaamera poolkaader formaadis sensoriga kaamera (Nikon D3000, 5000 või 7000 sarjast), siis soovitan valgusjõulist objektiivi 35mm f/1.8 DX.

Objektiiv sobib suurepäraselt pildistamiseks kõikides valgusoludes. Eriti praegu, kus loomulikku valgust on vähe ja sageli tuleb pildistada ka tubastes tingimustes, teeb valgusjõuline objektiiv pildistamise nauditavaks. Objektiivi hind vaid 179 eurot (koos käibemaksuga) on tippklassi objektiiv, mis kannab edasi loomulikud värvid ja on suurepärase kujutisteravusega. Annab võimaluse pildistada pilte, millel lisaks teravale kujutisele saate tausata meeldivalt pehme, ja just see toob pildistatava objekti meeldivalt esile. Fotograafid kasutavad seda objektiivi portreede loomiseks, millel on tänu laiemale vaatenurgale toodud esile ka keskkond.

Soovitan seda mitte ainult inimeste ja lemmikloomade portreteerimiseks, vaid sellega on hea pildistada ka detaile ning tooteid ja ka näiteks toidufotot.

Jõulud ja aastavahetus on just õige aeg selliste emotsionaalsete hetkede pildile või videosse jäädvustamiseks. Uus partii neid objektiive jõuab kauplusse juba 17. detsembril, seega jõuab see suurepärane kingitus ka jõuluvana kingikotti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *