Mis on uue Nikon peeglita kaamera nimi

Nikonrumors lehekaudu on maailmale edastatud uusi kuulujutte. Siinkohal hoiame oma lugejaid nende kuulujuttudega kursis. Me ei kinnita, et kuulujutud tõele vastavad. Käesoleval lool ei ole ühtegi Nikoni poolset kinnitust.

Pärast COOLPIX P1000 pressiteadet, on endiselt õhus 4 registreeritud uut Nikon kaamerat, milledest avalikkust ei ole veel informeeritud. Nikonrumors on üsna kindel, et kaks neljast saavad olema uued peeglita kaamerad Z6 ja Z7. See tähendab, et tulemas on kaks peeglita kaamera mudelit. Kolmas kaamera võib ehk olla uus COOLPIX A100. Järele jääb veel neljas ja kuna teada on, et uuel kaameral on sarnasusi D3400 kaameraga, siis oletab Nikonrumors, et tegemist on D3500 mudeliga.

Kuna Nikon D6 kaubamärk on tänaseks päevaks juba registreeritud, siis oletame, et Nikon D5s jääb vahele ja aastal 2019 tuleb müügile uus lipulaev peegelkaamera Nikon D6.

Kuulujutud uutest Nikkor objektiividest:
Uus Nikkor 60mm makroobjektiiv on võimalik.
Nikonrumors arvab, et juba augusti lõpus või siis hiljemalt septembri alguses annab Nikon üldsusele teada uuest Nikkor 500mm f/5.6 objektiivist (võimalik on, et teada antakse ka uuest 600mm f/5.6 PF ja/või uuest 400mm f/5.6 PF objektiivist)

Kui soovid nende nelja uue kaamera kohta pisut rohkem infot, loe Nikonrumors. Nikoni ametlikel andmetel ei ole meil täna rohkem teada, kui meie juuli lõpus ilmunud loos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *