Maailma pikima suumiga kaamera Nikon COOLPIX P1000

125 kordne optiline suum, mis iseloomustab COOLPIX P1000 kaamerasse ehitatud objektiivi. Selline suumi suurus ei anna enamasti mingit ettekujutust tegelikust suurendusest mida see kaamera võimaldab. Samuti ei anna igale fotohuvilisele ettekujutust numbrivahemik, mis iseloomustab fookuskaugust 24-3000mm (35mm ekvivalent).

Kõige enam annab isiklik kogemus. No mingi ettekujutuse suumi ulatusest ja võimsusest annavad selle artikli juures olevad pildid. Pildistasin need seistes Merivälja muulil. Ja oleme ausad, seistes Merivälja muulil, ma võin lugeda ära, mitu inimest on teletorni rõdul. Kaamerasse ehitatud NIKKOR objektiivi valgusjõud on  f/2,8-8. Selles on 16 MP andur ja RAWi tugi. Nikoni süsteem Dual Detect Optical Vibration Reduction (VR) võimaldab fotograafil pildistada kuni viie katikusammu võrra aeglasemalt, kui see muul moel võimalik on. Kaamera värina mõjud minimeeritakse isegi vähese valguse korral ja võite jäädvustada teravamaid fotosid ja videoid kuni viis astet pikema säriajaga. Sellegi poolest soovitame kasutada pika fookuskaugusega pildistamisel kasutada statiivi või monopodi.

COOLPIX P1000 kaamera toob kauged objektid tõeliselt lähedale. Selle kaameraga tunduvad kraatrid kuul nagu oleks need peopesal. Lindude huvilistele on see kaamera võimalus pildistada sulelisi ning neid määrata kaugelt distantsilt. Samuti sobib kaamera reisimiseks, sest see oleks objektiivi mõttes kõik ühes variant ja samas kaalub kaamera vaid 1,4 kg.

Kui COOLPIX P900 pakub ultrasuumi kuni 2000mm, siis uus COOLPIX P1000 on  1,5 korda rohkem. Kujutage ette, kui lähedale see meid nüüd viib ja millised uued võimalused. Kas Sa oled juba tellinud ära uue kaamera?

 

Me loodame, et uus kaamera jõuab klientideni juba septembri alguses. Kui Sa veel COOLPIX P1000 kaamerat tellinud ei ole, siis kiirusta. Saadavus on kindlasti piiratud.

Video 1:

Video 2:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *