Nikon D850 ja AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR on hooaja 2018/2019 EISA auhindade võitjad

Nikonil on hea meel teatada, et Nikon D850 ja AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR telefoto objektiiv on võitnud hooaja 2018/2019 auhinnad kui parim „Professional DSLR Camera“ (profiklassi digitaalne peegelkaamera) ja parim „Professional Lens“ (profiklassi objektiiv).

Need auhinnad, mida annab välja ühendus EISA (European Imaging and Sound Association), annavad tunnistust Nikoni pühendumisest uuenduslike toodete väljaarendamisele, mis aitavad fotograafidel nihutada loomingulisi ja tehnilisi piire.

EISA kommentaarid Nikon D850 – auhinna „Professional DSLR Camera“ 2018/2019 – võitja kohta

D850 on silmapaistev ja võimas täiskaadriline peegelkaamera, mis saab hakkama kõigega, mida kasutaja sellega teha soovib – tänavune kindel võitja kategoorias „Professional DSLR Camera“. Tänu kaamera 45,7 megapikslisele BSI CMOS-andurile saavad fotograafid jäädvustada nii suure eraldusvõimega  pilte kui ka täiskaadris 4K UHD videot. D850 suudab pildistada seitse täiseraldusvõimega kaadrit (üheksa, kui kasutatakse valikulist akupidet) sekundis ja sellel on olemas Nikon D5-st tuttav 153-punktine automaatse teravustamise süsteem, mis võimaldab liikuvate objektide usaldusväärset jälitamist. Kaamera suure ja valgusküllase optilise pildiotsijaga on fotode kadreerimine lihtne.

Kaamera on leidnud laialdast positiivset tagasisidet erinevate fotograafiliste žanrite pildistajatelt. Tänu suurepärasele eraldusvõimele ja samas piisavalt kiirele autofookusele ja sarivõttele on kaamera kasutatav nii pulma-, stuudio- kui loodusfotograafide hulgas. Nõudlus on olnud kaamera suhtes niivõrd suur, et turul on tekkinud defitsiit, kuid nüüdseks on võimalik kaamerat saada I AM Photographer ProShop esindusest ilma ooteajata. Pildifailide loomulikud värvid, suur dünaamiline ulatus annavad tugeva konkurentsieelise paljude kaamerabrändide ees. Mainida tuleks ka võimalust pildistada RAW faili kolmes erinevas suuruses, mis vähendab salvestuskoormusi vastavalt fotograafi ja kliendi vajadustele. Esimest korda Nikoni peegelkaamerate ajaloos on võimalik pildistada täiesti hääletult. Lisaks kiidetakse kaamera ergonoomilist ehitust ja koostekvaliteeti.

EISA kommentaarid AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR – auhinna „Professional Lens“ 2018/2019 – võitja kohta

Nikoni esimene sisseehitatud telekonverteriga objektiiv on paljude elukutseliste spordi- ja tegevusfotograafide unistuste täitumine. See lihtsa ja käepärase telekonverteriga objektiiv laseb suurima ava f/5.6 juures kasutada fookuskaugusi kuni 560 mm. Objektiivi pilt on terav kogu suumivahemiku ulatuses ka siis, kui pildistate suurima avaga. Tänu selle tõhusale stabiliseerimissüsteemile saate pildistada kuni neli korda pikema säriajaga, kui see muidu võimalik oleks. Objektiiv on täielikult ilmastikukindel ja kaetud fluorkattega, mis kaitseb eesmist elementi vee, tolmu ning mustuse eest. Objektiiv annab laialdased võimalused ka loodusfotograafidele, kellel on vajalik kasutada erinevaid suurendusastmeid loodust pildistades, ilma, et tuleks võtete vahel objektiivi vahetada.

Tallinnas Lilleküla staadionil 15. augustil 2018 peetaval jalgpalli UEFA Superkarika mängus jäädvustab tuntud fotograaf Raigo Pajula just selle objektiiviga parimad hetked Madridi tippklubide Real-i ja Atletico omavahelisest kohtumisest. Loo ja fotod mängu emotsioonidest toome oma lugejateni õige pea.

EISA on koostööprojekt, milles osaleb 55 kõige auväärsemat rahvusvahelist tarbijatele orienteeritud elektroonikaajakirja. Selle aastaauhindadega tunnustatakse uusi, turule tulevaid tooteid, milles on ühendatud tipptasemel tehnoloogia, ihaldusväärne funktsionaalsus ja oma klassi parim jõudlus.

Artikli lõpus on #NikonD850 ja #Nikkor180400, klikka nendel ja saad toodete kohta rohkemat teada.

AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *