Kerge ja kompaktne peegelkaamera komplekt

Nikon D5600 on kompaktne ja kergekaaluline (kere kaaluks on vaid 415g). Võimekas kaamera. Kaamerasse on sisse ehitatud Nikoni juhtmevaba tehnoloogia SnapBridge. Erinevalt tavalisest WiFi ühendusest toimib SnapBridge Bluetooth LE tehnoloogia abil ja see on energiasäästlik lahendus pildid kiiresti mobiiltelefoni laadida ning telefonis oleva rakenduse abil ka kaamerat eemalt juhtida.

Kaamera ühendamine nutitelefoniga on lihtne. Kui see on tehtud, on ühendus alati olemas. Kaamera saab fotosid Sinu nutiseadmega sünkroniseerida pildistamise ajal, asukohast olenemata, ilma et peaksid iga kord ühenduse looma. Kaamera sees on 24.2-megapiksline APS-C mõõdus DX CMOS sensor, mille tundlikkus ISO 100–25 600. Kaamera sarivõte on kuni 5 kaadrit/sek ja FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus.

Kaamera sobib nõudlikule fotograafiaharrastajale ja kodukasutajale, kes soovib saada paremat tulemust kui mobiiltelefoniga pildistades. Kaamera ehitus ja nupustik on disainitud nii, et oleks lihtne pildistada ja filmida. Igas suunas liikuv ja puutetundlik ekraan teeb kasutamise väga mugavaks.

Vaid augusti kuu jooksul on D5600 kaamera koos suure suumiulatusega 18-140mm objektiivil soodushind. Komplekti hind on hetkel 949 eurot.

Soovitame kaamera ostjale juurde ka universaalset ja töökindlat statiivi Sirui, hinnaga 199.- eurot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *