Fotograafiakursus “Kasvamine fotograafiks” on praegu 40% soodsam.

Soe suvi on hoidnud meie mõtted fotokoolitustelt eemal, kuid aeg lendab ja sügis ei ole enam mägede taga. Septembris alustame taas oma populaarsete algajatele suunatud fotograafia kursustega.

Fotograafiakursus algajatele „Kasvamine fotograafiks“ on olnud läbi mitmete aastate populaarne ja osalejate poolt saanud positiivset tagasisidet. Sellesügisene grupp alustab 18. septembril ja läbi kahe kuu kestvaid loenguid ja praktilisi pildistamisi on kokku 9 korda (kokku 29 tundi). Kursus teeb selgeks fotograafia tehnilised alused ja annab läbi praktilise pildistamise enesekindluse erinevates pildistamisolukordades hakkama saamiseks. Seepärast oleme suurendanud praktiliste pildistamiste mahtu meie koolitustes. Kes soovib kursusele registreerida soodushinnaga (lausa 40% soodsam tavahinnast) võiks praegu juhust kasutades registreeruda kursusele. Märgi endale Facebookis meeldetuletus!

Kui Sul on huvi juba augustis panna ennast praktilise pildistamisega proovile, siis oled teretulnud meie

21. augustil Suurupis toimuvale valgusmaalingu fotokoolitusele.

Augusti pimedad ööd on suurepärane võimalus tegeleda valgusmaalingute loomisega. 21. augustil algusega kell 20.00 toimub Suurupi alumise tuletorni juures valgusmaalingu töötuba. Siin õpetame läbi praktilise koolituse kasutama erinevaid valguseid fotograafilise kujutise loomisel. Ja valgusmaalinguks nimetatakse seda tehnikat seepärast, et sarnaselt maalimise liigutustega tuleb ka kaamerasilma ees foto välja maalida. Kasutame erinevaid taskulampe, lasereid ja lahtist tuld. Kui kellelgi on mõni huvitav valgusallikas, mida proovida, võib selle kaasa võtta. Kindlasti on vaja statiivi. Kellel veel pole, leiab sobiva siit.

Selga pange võimalusel must või tume riietus ja jalga jalanõud millega saab minna ka madalasse vette. Grupi suurus on vaid 15 inimest seepärast registreeruge juba nüüd!  Koolitusi juhendab Aivar Pihelgas. Märgi endale Facebookis meeldetuletus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *