Soodsaima hinnaga kvaliteetne telesuum NIKKOR AF-S 200-500mm f/5.6 VR

Fotograafid on avastanud enda jaoks teleobjektiivi NIKKOR AF-S 200-500mm f/5.6 VR

See on sobiv nii loodus- ja spordifotograafidele, kuid ka neile kes soovivad kaugeid objekte lähemalt vaadelda ja pildistada. Kuna objektiivi lähim teravustamiskaugus on 2 meetrit, siis pole ka keeruline pildistada lilli ja liblikaid. Tänu päris pikale fookuskaugusele saab taustad meeldivalt pehmeks ning palju on kiidetud ka objektiivi teravust.

Objektiivis asuv pildistabilisaator vähendab kaamera rappumise mõju ja võimaldab kasutada pildistamisel kuni 4,5 korda pikemaid säriaegu. Režiim SPORT VR tagab kiire liikumise jäädvustamisel pildiotsija stabiilse pildi. Ühtlasi võimaldab see pidevat pildistamist samasuguse kaadrikiiruse ja katiku vabastamise viivitusega nagu siis, kui stabiliseerimine on välja lülitatud. Kasutage režiimi SPORT VR, et ideaalselt jäädvustada liikuvaid objekte, näiteks lendavaid linde või tempokaid spordisündmusi. Nikoni Silent Wave’i mootor võimaldab ülikiiret ja -vaikset automaatset teravustamist sujuva käsitsi muutmisega.

Parim uudis on see, et Nikoni suvehindade kampaania on objektiivi hinnalt suure tüki otsast hammustanud ja nüüd on võimalik see suurepärane pilditoru muretseda hinnaga 1499 Eur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *