COOLSHOT PRO STABILIZED laserkaugusmõõtja annab Sulle mängus eelise.

Selles golfimängijatele mõeldud tehnika viimase sõna tasemel laserkaugusemõõtjas on COOLSHOT 80 seeria stabiliseerimine pakendatud veelgi õhemasse korpusesse. Punase sisemise OLED-ekraani automaatne ereduse reguleerimine muudab näidu vaatamise kõigis valgustingimustes lihtsaks ja HYPER READ mõõtmise reageerimisaeg on pelgalt 0,3 sekundit (keskmisel) ning kaugusvahemik 7,5–1090 m. LOCKED ON tehnoloogia tuvastab kiiresti ülekattuvad sihtmärgid ning seega võite kindel olla, et näit lipuvardani on täpne, lisaks määrab ID tehnoloogia kallakutega rajal kindlaks kaldele reguleeritud vahekauguse.

COOLSHOT PRO STABILIZED tagab kindluse, et Sul on võimalus saavutada parim isiklik tulemus.

STABIILNE, ÕHUKE, KERGE JA ERGONOOMILINE

COOLSHOT PRO STABILIZED kasutab Nikoni stabiliseerimissüsteemi jõudlust, mida esimesena kasutati COOLSHOT 80 seerias, et vähendada käte liikumisest tingitud vibratsiooni pildiotsija kujutises umbes 80%¹ ja süsteem asub väiksemas ja kergemas korpuses. Laserkaugusemõõtja sihtimine väiksema vibratsiooniga tähendab, et tabate oma sihtmärki kiiremini. Lisaks sellele, et seade on väiksem, võimaldab selle ergonoomiline disain laserkaugusmõõtjat veelgi mugavamalt käes hoida ja golfirajal kaasas kanda. Seade on vee- ja udukindel, seega saate mängu suure täpsusega jätkata kõigis ilmastikutingimustes.

SELGE NÄIT IGAS VALGUSES

Ärge kunagi laske hetkel raisku minna pelgalt valgustingimuste pärast. Sisemise punase ekraani abil, mis on selgelt loetav ka keerukates valgusoludes, näete lihtsalt oma vahekauguse näitu. Automaatne ereduse reguleerimine peenhäälestab teie eest kuva ereduse vastavaks ümbritseva valgusega, seega näete hetkega täpset vahekaugust ja olete valmis kohe lööki sooritama.

 LOCKED ON TEHNOLOOGIA TAGAB ÕIGE SIHTMÄRGI

LOCKED ON tehnoloogiaga² pole ülekattuvad sihtmärgid enam probleemiks, esimese sihtmärgi prioriteedi algorütmi abil kuvatakse vahekaugus lähima sihtmärgini. Isegi kui lipuvarda taga asuvad puud, võite alati kindel olla, et teie sihtmärk ja vahekauguse mõõt on õiged. Kui lähim sihtmärk on tuvastatud, kuvatakse täieliku kindluse tarvis LOCKED ON märk rohelisega. Ei mingit mõistatamist enam, lihtsalt kiire ja täpne mõõtmine, mis tagab Sulle mängus edumaa.

ID TEHNOLOOGIA JA TEGELIKU KAUGUSE NÄIDIK

Kallakutega rajal mängides võtab ID tehnoloogia arvesse tõuse ja langusi ning arvutab välja kaldele reguleeritud vahekauguse, et teaksite, kui kaugele on tarvis palli lüüa. Kui ID tehnoloogiat ei kasutata, siis annab tegeliku kauguse näidik teada, et mõõdetakse tegelikku vahekaugust. COOLSHOT PRO STABILIZED esiosas asuv roheline LED-tuli³ näitab, et ID tehnoloogia pole kasutusel ja annab teie läheduses olijatele teada, et see funktsioon on välja lülitatud. Seetõttu võib seadet kasutada ametlikel võistlustel, kus vahekauguse mõõtmise seadmed on lubatud.

HYPER READ KIIREKS VAHEKAUGUSE MÕÕTMISEKS

Sulle annab rajal eelise ka teine uuendus, COOLSHOT PRO STABILIZED kuvab mõõtmistulemuse umbes 0,3 sekundiga ja on Nikoni kõigist kaasaskantavatest HYPER READ süsteemiga laserkaugusemõõtjatest kõige kiirem. Nikoni algupärane mõõtmisalgoritm võimaldab sihtmärgi kaugusest sõltumata ülikiiret ja stabiilset mõõtmistulemust kaugusvahemikus 7,5–1090 m.⁴ Kiire vahekauguse mõõtmine võimaldab Sul olla löökide tegemisel otsusekindlam ja kohaneda kiiresti ka võõral rajal.

ERAKORDNE OPTILINE JÕUDLUS

Nikoniga on alati tagatud kõrge optiline jõudlus, mis kehtib ka COOLSHOT PRO STABILIZED puhul. Kõrgekvaliteedilisel 6x monokulaaril on heledate ja selgete piltide jaoks mitmekihiline kate. Näete alati oma sihtmärki selgelt, mis võimaldab mängida kindla teadmisega, et vahekauguse näit on õigesti kuvatud ja Sul on võimalus oma strateegiat vastavalt sellele kohandada.

COOLSHOT PRO STABILIZED on müügil hinnaga 549 Eurot.

¹ Vastavalt Nikoni mõõtmisstandarditele.
² Ühekordne mõõtmine: kui üksteisega kattuvate sihtmärkide kauguse mõõtmisel kuvatakse lähima sihtmärgi kaugus, süttib LOCKED ON märk. Püsimõõterežiim: kui kuvatud näidud tähistavad lähimat sihtmärki, ilmub LOCKED ON märk.
³ Tegeliku kauguse näidiku tuld on võimalik igal ajal välja lülitada.
⁴ Toote tegelik sooritus võib sihtmärgi kuju ja pinnatekstuuri ning looduslike või ilmastikutingimuste tõttu siintoodud näitajatest erineda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *