Fotoaparaadid värisege – mobiiltelefoniga pildistamine on nüüd veelgi mugavam

ShutterGrip ehk päästikuga käepide muudab Sinu nutitelefoni koheselt veelgi paremini käsiteldavaks kaameraks. Tänu käepideme suuruse muutmise võimalusele sobib see peaaegu igale nutitelefonile. Tegemist on tugeva ja ergonoomilise käepidemega millel on lisaks traadita päästikunupp. Lõpp mobiili värisemisest tingitud ebaõnnestunud fotodele. Tänu statiivi kruvipesale, kaelapaelale ja libisematule käepidemele on Sul võimalik kasutada päästiku käepidet mitmete lisatarvikutega. Geniaalse mooduldisaini tulemusel avaneb Sul võimalus päästikunupp käepidemest eraldada, et teha selfisid, videoid ja time-lapse eemalt juhtides. See on kohustuslik lisatarvik Sinu tõelise loovuse rakendamiseks. Käepide ühildub enamike iOS ja Android nutitelefonidega, sealhulgas Apple iPhone ja Samsung Galaxy.

Oma olemuselt on tegemist ühe väga traditsioonilise ja mugava peegelkaamera käepidemega, mida nüüd saab kasutada kenasti enda nutitelefoniga. Tänu käepidemele on väga mugav kasutada nutitelefoni pildistamiseks. Käepidema küljes olev päästik võimaldab mugavat pildistamist, turvalisemat telefoni käes hoidmist, stabiilsemat pildistamist ja video salvestamist.

 

Bluetooth päästik töötab 10 meetri raadiuses.

Eemaldatav Bluetooth-päästik

Nutiseadme käepideme küljest saate lihtsalt eemladada juhtmevaba päästiku, mis töötab Bluetooth abil. Puudub vajadus alla laadida ja installeerida oma nutitelefoni järjekordne rakendus. Bluetooth päästik lubab Sul salvestada fotosid ja videosid nii kaugelt kui 10 meetrit.

Klamber, mille haarde ulatust saab muuta.

Laiendatav klamber lahendus

Tänu lihtsasti paigaldatavale klambrile toetab ShutterGrip käepida peaaegu igat nutitelefoni. Klambrit on lihtne paigaldada ja eemaldada igale nutitelefonile, mille laius on alates 60mm kuni 85mm.

Standardne statiivi kinnitus

Sobib kenasti kokku standardse statiiviga, millel on 1/4 kruvi auk. Annab Sulle kena võimaluse panna nutitelefon endast kuni 10 meetri kaugusele, võtta Bluetooth päästik ja teha eemalt endast pilte.

Lihtne ühe nupuga pildistamine

Intuitiivne, mehaaniline päästiku nupp, mis annab pildistajale tagasiside pildi sooritamise kohta. Pildistamise hetkel on tunda oma kaadreid sõrmeotsa vajutusega.

Esimene kogus käepidemeid jõuab Tallinna juba aprilli keskel. Toote hind on 45,95 Eur. Ole esimene ja esita oma tellimus nüüd!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *