Aasta 2017 parimad kaamerad!

Newatlas.com on kokkupannud valiku 7 parimast kaamerast, mida maailmale esitleti aastal 2017 . Mulle teeb rõõmu, et selle valiku hulgas on ka Nikon D850 kaamera.

Ajal, mil Sony a9 kuulutuas surmaotsuse digitaalsetele peegelkaameratele, ei teinud Nikon sellest otsusest välja. Nikon hoopis tõi müügile uimastava pro-taseme täiskaader laskuri. Hämmastavad 47,5-megapikslit, 153-punktiline automaatne teravustamise süsteem, kõrge ISO jõudlus on teinud Nikon D850 kaamerast parima professionaalse tööriista, millega täna pildistada.

Kaamera salvestab 4K videot kuni 30 kaadrit sekundis ja pildistab täissuuruses RAW-pildistamist kuni 7 kaadrit sekundis. Kui 47,5-megapikslit on Sinule liiga palju, mida igapäeva elu enamikel juhtudel on palju, saad valida pildistamisel 3 erineva suurusega RAW faili vahel ja kasutada täismõõdus pilti ainult juhul, kui plaanite printida seda veoauto haagise külje suuruselt.

Kui Sa ei ole veel ostnud endale kaamerat, mis kuulub 7 parima aastal 2017 estiltetud kaamera hulka, siis nüüd on aeg ühendust võtta.

Kuidagi ei saa mainimata jätta, et eraldi rõõmutunde tekitab hinges teadmine, nende 7 kaamera hulgas on Insta360 kaamera. Oleme alustanud Insta360 kaamerate turustamist Eestis ja olete väga teretulnud nendega meie juures tutvuma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *