Telli Nikon D750 kaamera kere hinnaga 1600 Eurot

Nikon D750 kaamera on Nikon’i täiskaader kaamerate seas suurima müügieduga. Seda kaamerat kasutavad ja on rahul paljud edukad fotograafid.

24 megapiksline FX-formaadis pildiandur tagab kõrge ISO juures erakordse pildikvaliteedi ja selge kujutise. Erakordselt tundlik automaatne teravustamine, valangukiirus kuni 6,5 kaadrit sekundis, Full-HD-videote salvestamine vormingus 1080/60p ning kallutatav ekraan annavad võimaluse end pildi- ja filmikeeles vabalt väljendada. Sisseehitatud Wi-Fi lihtsustab muljetavaldavate fotode kiiret jagamist. Tegelikult on siin kõik mida kaameramees vajab. Kuigi kaamera on loodud nõudlikule amatöörile, on see kaamera võitnud ka paljude profifotograafide südame.

Me teeme teile meeletu pakkumise. Kaamera, mis letis maksab 1899, on Black Friday kampaania raames pakkumisel hinnaga 1600 Eurot. Ootame Sinu Nikon D750 kaamera kere tellimust hinnaga 1600 Eurot kuni 27. novembrini 2017.

Pane tähele, meil on hulk teisi Black Friday pakkumisi, milledest ülevaate oleme kirjutanud eraldi loona. Tutvu kindlasti kõikide pakkumistega, sest pakkumised on saadaval piiratud kogustes ja piiratud ajal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *