Superägedad Black Friday pakkumised

Black Friday annab märku, et jõuluostlus on käima läinud. Esitleme Black Friday piiratud pakkumisi.

Nikon D3400 KIT 18-55VR kaamera on kõige väiksem ja kergekaalulisem peegelkaamera. – MÜÜDUD!

Sobib väga hästi algaja fotograafiahuvilise varustusse. Kaamerat on võimalik ühendada nutiseadmega, nii et saate juba jäädvustamise ajal fotod kiiresti oma nutitelefoni. Samuti võite oma nutitelefoni kasutada kaamera distantsjuhtimise puldina. Kaamerasse on sisse ehitatud juhendrežiim, mis õpetab Sind kaamerat kasutama ja pildistama. Black Friday hind: 399 Eur. Lisaks saab tagasi taodelda 50 EUR CashBack kampaania raames, see teeb hinnaks 349 Eur.

Nikon D3400 KIT 18-55VR hind 399 Eur

NIKKOR AF-S 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR

See objektiiv pakub mugavat kombinatsiooni laiast fookusulatusest ja kompaktsest ehitusest ja on suurepärane „patseerimise” objektiiv. Ulatus vahemikus 24–85 mm võimaldab hõlpsalt kasutada kõige tavapärasemaid fookuskaugusi lainurgast telefotoni. Nikoni stabiliseeriv (VR) süsteem tagab teravad ja stabiilsed pildid. ED-klaaselemendid aitavad luua hämmastava teravuse ja kontrasti ka suurima avaga. Hind 399 Eurot.

NIKKOR AF-S 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR

Originaal Nikon akutald peegelkaamerale ainult 99 eurot

Black Friday kampaania käigus on meil rõõmsad uudised Nikon D300, D700, D7000, D600/D610, D750 ja D810 omanikele. Nimelt müüme laos olevad akutallad kiirematele ära vaid 99 Eur eest.

Akutald 99 Eur

Nikon COOLPIX A10 hind 59 Eur

Lihtsalt kasutatava kaameraga COOLPIX A10 on suurepäraste fotode tegemine lihtne ja nauditav. Mugava käepideme ja arusaadava nuppude paigutusega on see kujundatud lihtsaks kasutamiseks. NIKKORI 5-kordne optiline suum aitab teil jäädvustada suurepäraseid näoilmeid ja kõik sõbrad alati grupifotodele ära mahutada. Hind 59 Eur.

Nikon COOLPIX A10

Stiilne ja väike Nikon COOLPIX A100 vaid 79.- eur

See väike kaamera pole suurem kui mobiiltelefon, kuid tema sensor on 20 megapikslit ja objektiiv lubab kümne kordset optilist suumi! Sobib neile, kes armastavad pildistamisel lihtsust. Selle kaamera kohta võib öelda, et see on piisavalt tark, et osata pildistada enamikes olukordades.Sinu uuel kaameral on 16 stseenirežiimi, näiteks sport, rand ja lemmikloomaportree, mis sobituvad Sinu võtteoludega. Iga režiim optimeerib kaamerasätteid nii, et saavutad oludele parim säritus, et saaksid isegi keerulistes olukordades jäädvustada alati selgeid pilte. Neid kaameraid pole palju ning nüüd on hind vaid 79 eurot! Kiirusta muidu jääd ilma!

COOLPIX A100

Vee- ja põrutuskindel Nikon COOLPIX W100 kaamera nüüd vaid 79 Euroga

Kaamera mida on imelihtne kasutada ka pere kõige pisemal. Menüüd on piltidega ja intuitiivselt kasutatavad. Kaamera on põrutus- ja veekindel! Kaamera säravad värvid ja lastele sobiv disain teeb selle meeldivaks õppevahendiks – märka oma ümber maailma ja jäädvusta piltide või videona! Laos olevad kollast ja sinist värvi kaamerad on saadaval kõigest hinnaga 79 Eurot tükk.

Nikon COOLPIX W100

Vee- ja põrutuskindel Nikon COOLPIX W300 kaamera hinnaga 299 Eur.

Veekindel 30 meetrini, põrutuskindel, külmumiskindel ja tolmukindel. See kaamera tuleb Sinuga kaasa ja annab Sinu seikluse tõestamiseks suurepäraseid pilte. Kaamera salvestab 4K videoid. f-arv: f/2,8 kuni 4,9. Saadaval neljas erinevas värvitoonis. Ühildub nutiseadmega. Hind 299 Eur.

Nikon COOLPIX W300

Nikon ACULON T01 10X21 BLACK

Aculon T01 binokkel on suurepärase võimekusega ja stiilse disainiga binokkel, mis on ideaalne kaaslane igasugusteks vaba aja sündmusteks alates reisimisest ja lõpetades spordivõistlustega. Uskumatu hind 29 Eurot. MÜÜK LÕPPENUD!

Nikon Aculon T01

Laser Forestry PRO

Kolmepunktilise mõõtefunktsiooniga Forestry Pro laserkaugusemõõtja – asendamatu vahend metsandustöötajatele puude ja muude objektide kõrguse mõõtmiseks mitmesugustes tingimustes. Hind 349 Eurot.

Nikon Forestry Pro

Black Friday kampaania käigus on meil kiiremale D500 ostjale kingituseks akutald.

Nikon D500 ostjale kingituseks akutald

Black Friday kampaania käigus on meil kiirematele D7200 ostjatele kingituseks akutald.

Nikon D7200 ostjale kingituseks akutald

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *