Korrasta 10000 fotot arhiivis 60 sekundiga

Elame ajal mil maailmas salvestatakse 3 triljonit fotot aastas ja see tähendab, et on mida kaotada. Filegear on seade, mis aitab korrastada ja jagada 10000 fotot minutis. Filegear ühendab kõik Sinu vanad kõvakettad ja teised andmekandjad ning tagab Sulle ligipääsu ka eemal olles. Lühidalt öeldas muudab Filegear kõik Sinu vanad andmekandjad turvaliseks isiklikuks pilveks, milles kõik on täiuslikult organiseeritud ja mis on kõikjalt juurdepääsetav.

Filegear looja on Doug Walter, kes on IE4 veteran ja on tegelenud suurte andmeüksustega Microsoftis. Doug aitas Facebookil üles ehitada platvormide gruppe ja viimastel aastatel on ehitanud ettevõtete andmeallikaid, igapäevaselt käidelnud maailma suurimate ettevõtete bite ja baite.

Filegear on interneti ühendusega seade, nii et kui on vaja juurdepääsu failidele, saavad kasutajad seda teha oma arvutist või nutitelefonist. Filegear muudab failide jagamise linkide ja e-kirjade abil lihtsaks, ja see võimaldab sõpradel ja pereliikmetel neid alla laadida. Filegearil on nutiseadmetele optimeeritud rakendus, mis tähendab, et kasutaja saab automaatselt salvestada failid Filegeari, ja ei pea fotosid hoidma nutiseadmes, mis omakorda aitab säästa ruumi, ja liikumises olles lihtsalt jagada.

Nii nagu Dropbox ja Google Drive, pakub ka Filegear lihtsalt juurdepääsetavat salvestusruumi. Kuid selle asemel, et oma olulisi faile hoida teiste ettevõtete serverites asuksid nüüd Sinu failid Sinu kodus. Vajadusel saab Failigeari külge lisada täiendavaid kõvakettaleid ja see tähendab, et Sul ei tule kunagi ruumist puudust. Samuti ei tule Sul maksta igakuist tasu serveri haldajale.

Filegear on hetkel saadaval Kickstarter platvormil hinnaga 149 dollarit (130 eurot) ja varajastele tootesse uskujatele on antud lubadus saada selle omanikuks märtsis 2018. Toote jaehinnaks kujuneb 299 dollarit (260 eurot). Ole kiire ja kasuta Kickstarteri hinda kohe, sest erihind lõppeb juba teisipäeval. Kõik või mitte midagi. Seda projekti rahastatakse ainult juhul, kui saavutab eesmärgi reedeks, 17. novembriks 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *