Juuste ilufenomeni saladus

Revolutsioon juuksehooldusvahendite valdkonnas Moroccanoil’ilt.

Moroccanoil – Iisraeli juuksehooldus kosmeetika mis on loodud argaaniaõli baasil. Tõestatud efektiivsus tänu millele muutus bränd hetkega ülemaailma kuulsaks. Ettevõtu eduvõtmeks on sarja innovaatiline koostisevalem, mis annab juustele loomuliku pehmuse ja läike, parandades nende tervist iga kasutuskorraga.

Moroccanoil tooted on rikastatud antioksüdantidega ja sügavuti toitvate koostisosadega, omavad täiuslikku kvaliteeti ja garanteerivad hetkega nähtava tulemuse. Tootesarjal on valik taastavatest, niisutavatest ja modelleerivatest toodetest kõikidele juuksetüüpidele.

Kõikide Moroccanoil toodete märksõnaks on argaaniaõli – üks haruldasemaid õlisid maailmas. See on hinnatud just juuksehoolduses oma intensiivsete toitmisomaduste tõttu, lisaks annab juustele tugeva läike ning hoiab ära juuste tuhmumise ning murdumise. Just need eksklusiivsed omadused võitsid Moroccanoili loojate tähelepanu, kui nad avastasid Iisraeli 2006. aastal.

Otsustanud jagada argaaniaõli unikaalseid omadusi naistele üle kogu maailma, Carmen ja Ofer Tal registreerisid ettevõtte Ameerika Ühendriikides ning töötasid välja valmistoote valemi. Sarja pioneeriks sai taastav vahend juustele argaaniaõli baasil, mis imendub kergelt ja elustab juukseid muutes need sõnakuulelikuks.

Hetkega nähtav tulemus tõstis Moroccanoil sarja iluvaldkonna liidripositsioonile Ameerika Ühendriikides: tooteid hakati kasutama glamuursete ajakirjade kaanepildistamistel, “Oscar”, “Grammy” ja “Kuldgloobuse” tseremooniatel ning MTV muusikaauhindade jagamisel.

Järgneva viie aasta jooksul töötas ettevõte välja terve sarja tooteid komplekshoolduseks juustele ja saavutas kuulsuse ka väljaspool Ameerika Ühendriike. Täna, pakuvad ametlikud edasimüüad sarja parimatele ilusalongidele ja koolitavad juuksestiliste Suurbritannias, Hispaanias, Brasiilias, Itaalias ja paljudes teistes riikides.

Moroccanoil juukseõli kõikidele juustetüüpidele. Juuksed, mis on SIIDISED, TERVED, LÄIKIVAD, TÄIS ELUJÕUDU!

Moroccanoil õli on ilufenomen, mis tagab Teile just nimelt sellised juuksed. Moroccanoil õli on mitmekülgne, toitev ja jääkidevaba õli. Seda võib kasutada juuksepalsamina, viimistlusvahendina või lõppviimistlusena. Seda toodet võib kasutada koos teiste toodetega ja see kiirendab juuste kuivamise aega, samal ajal juukseid kogu aeg hooldades.

Moroccanoil õli muudab juukseid nii põhjalikult, sest selle toote tootmisel on kasutatud valemit, mis toob tagasi kaotatud proteiinid ja jõu; rasvhapped, omega-3 õlid ja vitamiinid läike saavutamiseks; antioksüdandid kaitseks. Õli imendub koheselt ja täidab juuksekarvas augud, mis on tekkinud kuumusega, juuste koolutamisega ja keskkonna kahjulike mõjude tagajärjel. Juuksed muutuvad habrastest ja katkistest tugevateks ja paindlikuks. Karedatest ja säbrulistest briljantselt läikivateks, siledateks ja kontrollitavateks – täiuslik algus vaevatuks stiliseerimiseks.

• Sobib kõikidele juuksetüüpidele
• Võib kanda niisketele kui ka kuivadele juustele
• Vähendab juuste kuivenemist kuni 40%
• Muudab juuksed sõnakuulelikumaks
• Muudab juuksed kergesti kammitavaks
• Suurendab juuste elastsust
• Annab juustele suurepärase läike ja pehmuse
• Ei lase juustel muutuda kahuseks, isegi niiskes õhus
• Kaitseb UV kiirguse eest
• Kaitseb termilise mõju eest
• Tugevdab värvitud juuste läiget ja muudab värvi pigmendi veelgi püsivamaks
• Efektiivne värvitud ja keemiliselt töödeldud juustel

 

Kuidas kasutada Moroccnaoil õli?

Kandke väike kogus vahendit puhastele, rätiku-kuivadele juustele. Alusta juuste keskosast kuni juusteotsteni. Ärge kandke pealaele ja juuksejuurele. Kuivatage juuksed fööniga või laske õhu käes kuivada. Moroccanoil õli võib kanda ka kuivadele juustele- pärast fööniga kuivatamist, et taltsutada lendlevaid juuksekarvu ja niisutada kuivasid juukseotsi veelgi enam. Enne juuste värvimist, kandke 2-5 või enam pumbatäit, sõltuvalt juuste tüübist, otse kuivadele juustele, et ühtlustada poorsust ja et võimaldada värvi kandmist veel ühtlasemalt. 1-1,5 korgitäit (5ml) võiks lisada ükskõik mis värvisegule, et saavutada täiuslik kaitse, läige ja maksimaalne värvi imendumine.

 

Parima tulemuse saavutamiseks soovitame kasutada Moroccanoil Wooden Brush Paddle WPC metssea karvadest harjastega klassikalist harja.

Igapäevane harjamine ja soengute tegemine ei ole kunagi olnud nii lihtne kui Moroccanoil® metssea karvadest harjastega klassikalise harjaga. Moroccanoil® käsitsi valmistatud naturaalne metssea karvadest hari on tehtud parimatest materjalidest, et pakkuda juustele ülimat hoolitsust ning muuta juuksed terveks, läikivaks ning kergemini hooldatavaks. Sobib kõikidele juuksetüüpidele; ideaalne karedate, kuivade juuste puhul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *