11 ägedat õlakotti fototehnikale

Think Tank õlakotid on loodud kandma pro-suuruses fototehnikat ja parandama fotograafi töövoogu. Pole vahet, kas kannad ametlikku või vabaaja riietust, sinu kott jääb alati silmapaistmatuks. Käesolev lugu kirjeldab lahti 4 erinevat õlakoti lahendust: SubUrban Disquise, Mirrorless Mover 25i, Urban Approach ja Retrospective.

 

Think Tank SubUrban Disquise 5

Tegemist on komapktse ja mugava, kuid samas funktsionaalse õlakotiga. Klassikaline välimus ja linna stiil aitavad fotograafil jääda märkamatuks. SubUrban kotiseeria on loodud peegel- ja hübriidkaamera omanikele. Kott vastab Think Tank Photo kõrgetele kvaliteedistandarditele aga on mõeldud ennekõike lühikestele fotoseiklustele või fotograafidele, kes soovivad reisida väikese pagasiga. Hind: 49 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think Tank SubUrban Disquise 20

Tegemist on komapktse ja mugava, kuid samas funktsionaalse õlakotiga. Klassikaline välimus ja linna stiil aitavad fotograafil jääda märkamatuks. SubUrban kotiseeria on loodud peegelkaamerale ja kuni 3-le väikesele suum objektiivile või fikseeritud fookuskaugusega objektiividele. Kuid kindlasti sobib suurepäraselt ka hübriidkaamera omanikule. Kotil on mitmeid taskuid tarvikute hoidmiseks. Hind: 65 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think Tank SubUrban Disquise 30

Tegemist on komapktse ja mugava, kuid samas funktsionaalse õlakotiga. Klassikaline välimus ja linna stiil aitavad fotograafil jääda märkamatuks. SubUrban Disquise 30 mahutab peegelkaamera ja 2-4 suum objektiivi. See kott mahutab 70-200mm f/2.8 objektiivi. Samuti leiab siit kotist tasku, mis mõeldud 10″ tahvelarvuti tarvis. Kotil on mitmeid taskuid tarvikute hoidmiseks. Koti küljel on veepudeli tasku. Hind: 79 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think Tank Mirrorless Mover 25i, Pewter

Ennekõike mõeldud hübriidkaamera ja 3-4 objektiivi kaasas kandmiseks. Kotil on eraldi tasku kuni 8″ tahvelarvuti hoidmiseks. Mirrorless Mover on silmapaistva viimistlusega parimatest materjalidest valmistatud õlakott tänapäevase hübriidkaamera kaasas kandmiseks. Koti kaane sisemisel küljel on läbipaistev lukuga suletav tasku tarvikute jaoks. Kotil on eraldi tasku laadija hoidmiseks. See kott mahutab väga kenasti ära näiteks sellised tarbijate poolt kõrgelt hinnatud fotokomplektid:

  • Sony A7 w/ 55mm f/1.8 ZA kaameral ees (varjuk tagurpidi) + 24-70mm f/4 ZA (varjuk tagurpidi) + 35mm f/2.8 ZA (varjuk valmis pildistamiseks), ja lisaks 8” tahvelarvuti.
  • Fuji X-T1 w/ 18-55mm f/2.8-4 kaameral ees (varjuk tagurpidi) + 14mm f/2.8 (varjuk tagurpidi) + 60mm f/2.8 (varjuk valmis pildistamiseks), ja lisaks 8” tahvelarvuti.

Hind: 59 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think Tank Urban Approach 10

Vähe silmatorkav, parimastest materjalidest ja palju mahutav õlakott, mis sobib just hübriidkaamera varustuse ja 10″ tahvelarvuti kaasaskandmiseks. Mugavaks kasutamiseks on kotil eraldi tasku kuni 10″ taskuarvuti tarvis. See kott mahutab kenasti ära ka DJI Mavic Pro drooni koos puldi ja patareidega. Hind: 99 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think Tank Retrospective 5

Sobib väga hästi igapäevaseks kasutamiseks. “Vana-kooli” stiilis kott, millel on “uue-kooli” võimalused kandmaks endaga kaasas väikest peegel- või hübriidkaamerat. Kott on pehmest materjalist ja minimalistliku välimusega ilmastiku kindel. Kotiga tuleb kaasa ka vihmakate. Koti esiküljel on tasku, mis mahutab kuni 8″ tahvelarvuti. Hind: 127 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Think Tank Retrospective 6

Kott on valmistatud hübriidkaameraid silmaspidades. See on ideaalse suurusega ja piisavalt mahukas kott, mis võtta endaga kaasa pisikesele jalutuskäigule, mille käigus on plaanis kasutada rohkem kui ühte objeketiivi.  “Vana-kooli” stiilis kott, millel on “uue-kooli” võimalused kandmaks endaga kaasas väikest peegel- või hübriidkaamerat. Kott on pehmest materjalist ja minimalistliku välimusega ilmastiku kindel. Kotiga tuleb kaasa ka vihmakate. Üldiselt on koti kate kinnitatud krõpsudega, kuid vajadusel on võimalik krõpsud vaigistada ja avada kotti diskreetselt. Koti esiküljel on tasku, mis mahutab kuni 8″ tahvelarvuti. Hind: 127 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think Tank Retrospective 7

Sobib väga hästi igapäevaseks kasutamiseks. “Vana-kooli” stiilis kott, millel on “uue-kooli” võimalused kandmaks endaga kaasas väikest peegel- või hübriidkaamerat. Kott on pehmest materjalist ja minimalistliku välimusega ilmastiku kindel. Kotiga tuleb kaasa ka vihmakate. Üldiselt on koti kate kinnitatud krõpsudega, kuid vajadusel on võimalik krõpsud vaigistada ja avada kotti diskreetselt. Koti esiküljel on tasku, mis mahutab kuni 10″ tahvelarvuti või 12″ sülearvuti. Kott sobib ideaalselt järgmisele komplektile: Nikon D850 kaamera ette kinnitatud 24-70 f/2.8, lisaks mahuvad kotti 70-200 f/2.8 ja SB-5000 Speedlight. Samuti sobib see kott DJI Mavic Pro drooni kaasa võtmiseks. Lisaks droonile mahuvad samaaegselt kotti ka pult, patareid ja tarvikud. Hind: 139 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think Tank Retrospective 10

“Vana-kooli” stiilis kott, millel on “uue-kooli” võimalused kandmaks endaga kaasas akutallaga peegelkaamerat, mille ees on 24-70mm f/2.8 objektiiv. Kott on pehmest materjalist ja minimalistliku välimusega ilmastiku kindel. Kotiga tuleb kaasa ka vihmakate. Üldiselt on koti kate kinnitatud krõpsudega, kuid vajadusel on võimalik krõpsud vaigistada ja avada kotti diskreetselt. Koti esiküljel on tasku, mis mahutab kuni 10″ tahvelarvuti või 12″ sülearvuti. Kott sobib ideaalselt järgmisele komplektile: akutallaga Nikon D850 kaamera ette kinnitatud 24-70 f/2.8, lisaks mahuvad samaaegselt kotti 70-200 f/2.8 ja SB-5000 Speedlight. Hind: 119 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think Tank Retrospective 20

“Vana-kooli” stiilis kott, millel on “uue-kooli” võimalused kandmaks endaga kaasas akutallaga peegelkaamerat, mille ees on väga palju kasutatud 70-200mm f/2.8 objektiiv. Kuid suurima objektiivina mahub kaamera ees kotti 300mm f/2.8. Kott on pehmest materjalist ja minimalistliku välimusega ilmastiku kindel. Kotiga tuleb kaasa ka vihmakate. Üldiselt on koti kate kinnitatud krõpsudega, kuid vajadusel on võimalik krõpsud vaigistada ja avada kotti diskreetselt. Koti esiküljel on tasku, mis mahutab kuni 10″ tahvelarvuti või 12″ sülearvuti. Kott sobib ideaalselt järgmisele komplektile: akutallaga Nikon D850 kaamera ette kinnitatud 70-200 f/2.8, lisaks mahuvad samaaegselt kotti 14-24 f/2.8, 50mm f/1.8 ja SB-5000 Speedlight. Hind: 149 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think Tank Retrospective 30

“Vana-kooli” stiilis kott, millel on “uue-kooli” võimalused kandmaks endaga kaasas kahte akutallaga peegelkaamerat, mille ees on väga palju kasutatud 70-200mm f/2.8 objektiiv. Kott on pehmest materjalist ja minimalistliku välimusega ilmastiku kindel. Kotiga tuleb kaasa ka vihmakate. Üldiselt on koti kate kinnitatud krõpsudega, kuid vajadusel on võimalik krõpsud vaigistada ja avada kotti diskreetselt. Koti tagaküljel on tõmblukuga suletav  tasku, mis mahutab kuni 10″ tahvelarvuti. Kott sobib ideaalselt järgmisele komplektile: kaks akutallaga Nikon D850 kaamerat, milledest ühe ees on 24-70mm f/2.8, lisaks mahuvad samaaegselt kotti 70-200mm f/2.8, 14-24 f/2.8 ja tahvelarvuti. Hind: 179 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varasemalt oleme tutvustanud seljakotte peegel- ja hübriidkaamerate ning objektiivide kaasas kandmiseks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *