5 fotograafi seljakotti, mis muudavad töötamise mugavamaks.

Think Tank Photo seljakotid on väljatöötatud tänapäevaseid reisimisi  ja fotograafi tööspetsiifikat silmas pidades. Anname ideid õige seljakoti valimiseks läbi viie fotograafi seljakoti, mis muudavad töötamise mugavamaks. Pole vahet, kas fotograaf soovib transportimisel kaitsta oma hübriidkaameraid, peegelkaameraid või droone. Sobib kasutamiseks nii Sony, Canon, Nikon vmt fotobrändi toodetega. Think Tank Photo tippkvaliteetsed seljakotid muudavad fotograafi töö mugavamaks. Kuid kindlasti võib neid seljakotte kasutada ka muuks, mitte ainult fototehnika transportimiseks.

 

Think Tank Airport Essentials

Seljakott, mis muudab fotograafi reisimise lennukitega mugavamaks. Seljakotil on kandevõimet, mugavust ja mahutavaust.  Seljakott mahutab endasse peegelkaamera, 4-6 standard suum objektiivi, ja iPadi ning kuni 15″ MacBook Retina sülearvuti. Suudab mahutada endasse kuni 300mm f/2.8 objektiivi, mis on kaamera kere külge kinnitatud. Kotil on mugav integreeritud kiiresti ligipääsetav sülearvuti tasku. Kerge, reguleeritavad õlarihmad, nimmetugi ja õhku läbilaskev võrk, et selg ei higistaks. Seljakotil on eemaldatav vöörihm, küljetasku veepudeli tarvis, statiivi või monopidi kinnituse lahendus ja vihmakaitse tagavad mitmekülgse kasutamise võimaluse. Turvatross on kotiga kaasas ja sellega saab koti näiteks lennujaama tooli külge kinni panna ning on võimalik lukustada suure sahtli lukud.  Hind: 165 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Think Tank Street Walker Pro

Mahutab suurepäraselt kere külge kinnitatud 70-200mm objektiivi koos selle ees oleva päikesevarjukiga, et olla hetke kiireks tabamiseks valmis. Lisaks mahub kotti veel 2-4 objektiivi. Suurim objektiiv, mis koos kerega kotti mahub on 400mm f/2.8.
Hind: 175 Eur.

 

Think Tank Shape Shifter 15 V2.0

Uuenenud Shape Shifter seljakottide mudelid on kompaktsed aga mahutavad samas nii sinu fototehnika, kuni 15″ sülearvuti kui ka muud tarvikud. Revolutsiooniline seljakoti disain võimaldab kotti vastavalt vajadusele laiendada või kompaktseks kokku panna ja on üks paindlikumaid lahendusi erinevates situatsioonides ka professionaalsele fotograafile. Kui fototehnika on fotograafil kasutusel, siis on soovituslik pakkida Shape Shifter seljakott kokku väikeseks, et see võtaks vähem ruumi ja ennast keerates ei jääks nö ette. Kotil on uuendatud fototarvikute süsteem ning eraldi taskud süle- ja tahvelarvutile, telefonile ja muudele väikestele esemetele, küljel eemaldatav kott näiteks joogipudelile. Hind: 229 Eur.

Think Tank Shape Shifter 17 V2.0

Uuenenud Shape Shifter seljakottide mudelid on kompaktsed aga mahutavad samas nii sinu fototehnika, kuni 17″ sülearvuti kui ka muud tarvikud. Revolutsiooniline seljakoti disain võimaldab kotti vastavalt vajadusele laiendada või kompaktseks kokku panna ja on üks paidlikumaid lahendusi erinevates situatsioonides ka professionaalsele fotograafile. Kui fototehnika on fotograafil kasutusel, siis on soovituslik pakkida Shape Shifter seljakott kokku väikeseks, et see võtaks vähem ruumi ja ennast keerates ei jääks nö ette. Kotil on uuendatud fototarvikute süsteem ning eraldi taskud süle- ja tahvelarvutile, telefonile ja muudele väikestele esemetele, küljel eemaldatav kott näiteks joogipudelile. Hind: 249 Eur.

 

Think Tank Airport Accelerator

Seljakott, mis mahutab palju ja samas vastab rahvusvaheliste lendude pagasi nõudmistele. Temaga saab kanda kuni 500mm f/4 objektiivi, mis on kaamera kere külge kinnitatud või siis 600mm f/4 objektiivi, mis kotis on kaamera kerest eraldi pakitud. Seljakott mahutab kuni 17-tollise sülearvuti ja 10-tollise tahvelarvuti. Kaablilukustus ja YKK® RC kaitsme lukuga varustatud seljakott aitab kaitsta reisides vara. Kindlasti väärt oma hinda, sest aitab reisides kaitsta fototehnikat ja elektroonikaseadmid ca 12000 Eur väärtuses. Hind 249 Eur.

Think Tank Airport TakeOFF

Selle ratastel fotokoti saab väga hõlpsasti muuta seljakotiks, mis vastab rahvusvaheliste lendude nõudmistele. Koti väljatöötamisel oli eesmärgiks teha kott, mida on pikemal reisil mugav kanda. Kui käed on hõivatud, saab koti selga panna. Kui on vaja kiiresti lennujaamas ühest väravast teise joosta, siis on mugav kotti ratastel järgi vedada. Kott on väliselt samas mõõdus Airport International V2.0 fotokotiga, kuid sisemiselt mahutab pisut vähem, kuna osa ruumi võtab ära seljakoti rihmade süsteem. Kott mahutab kuni 400mm f/2.8 objektiivi. Koti esiküljel olev kergesti ligipääsetav sahtel mahutab kuni 17″ sülearvuti. Hind: 289 Eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think Tank Airport Security V3.0

Airport Security kott ei ole seljakott. Tegemist on ratastel järgi veetava äriklassi reisikotiga, mis vastab rahvusvaheliste lendude nõudmistele. Koti ülemises otsas on lukuga suletav tasku, mille kaudu pääseb ligi väikestele taskutele. Pange tähele, selle väikese tasku kaudu pääsete ligi 15″ sülervutile. Lennujaamas oleme kõik tundnud, kuidas on ebamugav suurest kotist kõigi silme all hakata sülearvutit otsima. Koti lukud on võimalik kõik turvaliselt lukustada. Koti suure sahtli põhjas on sügavam osa. See on tehtud just selleks, et suured telefoto objektiivid mahuksid kotti koos päikesevarjukiga. Suure sahtli ülemises osas on taskud, mis mahutavad vabalt kaamera kere koos akutallaga. Suure sahtli nn. kaane siseküljel on mitu läbipaistvat taskut, kus saab vajalikke asju hoida. Koti välisküljel on statiivi jaoks hoidik. Kotiga tuleb kaasa vihmakate. Hind: 379 Eur.

Loe lisaks Think Tank Photo õlakottidest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *