Jahioptika hooajaline allahindlus

Jahikalendri järgi on jahimeestel kiired ajad. Tutvu jahikalendriga, et olla kindel, millistele ulukitele praegu jahti võib pidada. Jahihooaeg algab Eestis 1. märtsist ja kestab veebruarikuu viimase päevani. Sellel hooajal pakub Nikon kiirematele jahioptika hooajalist allahindlust kuni -62%. Saadval on piiratud koguses, väga soodsa hinnaga, ja samas kvaliteetsed Nikon’i optilised sihikud.

 

MONARCH 7 1.5-6X42 W/R4B

MONARCH 7 1.5-6X42 W/R4B on kvaliteetne optiline sihik, mille loomisel on silmas peetud professionaalsete jahimeeste kõrgeid nõudmisi. See veekindel ja udukindel seade on lahendatud ühtse tugeva torukonstruktsioonina ja varustatud klaasi graveeritud niitristikuga. Tänu Nikoni mitmekihilise kattega optilisele süsteemile ja kvaliteetsetele läätsedele on vaateväli lai ja pildikvaliteet eeskujulik. Täpsust lisavad ka kiirteravustav okulaar, käsitsi reguleerimise võimalused ja vahetatavad, hetkega nullitavad vedrunupud. Suur silma leevendus muudab seadme silmasõbralikuks. Piiratud koguses erihinnaga 399 Eur (enne 609 Eur ehk -34%).

 

MONARCH 7 1-4X24 IL R4 RAILMOUNT

 MONARCH 7 1-4X24 IL R4 RAILMOUNT on täiuslikkuse tipp Nikoni optiliste sihikute arengus. Vaatevälja iseloomustab silmapaistev laius, eraldusvõime ja selgus. 1 – 4x suumi ja 24 mm objektiiviga seade on varustatud rööpaga rõngavaba rööbaskinnituse jaoks. Täies ulatuses mitmekihilise kattega läätsed maksimeerivad valguse läbilaske. Kujutis on mitte ainult ere ja kristallselge, vaid ka heas tasakaalus värvidega. Vastupidavuse tagab klaasi graveeritud niitristik ja tugev, ühes tükis 30 mm toru. Kiire teravustamisega okulaar ja suur vaatekaugus muudavad sihtmärgi täpse leidmise lihtsaks iga suurenduse juures. Horisontaalse ja vertikaalse reguleerimise juurde kuulub hetkelise nullimise funktsioon. Valgustatud niitristiku eredust saab reguleerida 32 sammu ulatuses. Piiratud koguses erihinnaga 599 Eur (enne 1009 Eur ehk -41%).

 

MONARCH 7 2.5-10X50 SF IL R4 RAILMOUNT

MONARCH 7 2.5-10X50 SF IL R4 RAILMOUNT on täiuslikkuse tipp Nikoni optiliste sihikute arengus. Vaatevälja iseloomustab silmapaistev laius, eraldusvõime ja selgus. 2,5 – 10x suumi ja 50 mm objektiiviga seade on varustatud rööpaga rõngavaba rööbaskinnituse jaoks. Täies ulatuses mitmekihilise kattega läätsed maksimeerivad valguse läbilaske. Kujutis on mitte ainult ere ja kristallselge, vaid ka heas tasakaalus värvidega. Vastupidavuse tagab klaasi graveeritud niitristik ja tugev, ühes tükis 30 mm toru. Kiire teravustamisega okulaar ja suur vaatekaugus muudavad sihtmärgi täpse leidmise lihtsaks iga suurenduse juures. Horisontaalse ja vertikaalse reguleerimise juurde kuulub hetkelise nullimise funktsioon. Valgustatud niitristiku eredust saab reguleerida 32 sammu ulatuses. Piiratud koguses erihinaga 639 Eur (enne 1219 Eur ehk -48%).

 

Nikon Fieldmaster 3-9×50 M NP

Nikon Fieldmaster 3-9×50 M NP on üks odavamaid jahioptikaid Nikon’i tootevalikus, mida saab kasutada ka vähese valgusega tingimustes ja videvikus. Klaaselemendid on selle hinnaskaala juures suurepärased. Kui Sa ei soovi liiga palju kulutada jahioptikale, siis Fieldmaster seeria on just sobilik valik, sest teda saab kasutada hämaras ja ka võimsa kaliibriga vintpüssil. Nikon Fieldmasteri objektiivipinnad on mitmekordsete pinnakatetega, et tagada parem valguse edastuskiirus ja teravam pilt. Kõik Fieldmaster seeriast pärit jahioptikad on veekindlad. Need on täidetud lämmastikuga, et võimaldada reguleerimisala kasutada madalatel temperatuuridel, ja vältida vee kondenseerumist läätsede sisepindadel. Niitristik on seadistatud teisele fookustasandile, mis tagab pikema vahemaa; niitristiku suurus ei muutu suurenduse muutumise ajal. Niitristiku positsiooni määramine on hõlpsasti teostatav kindaga ja nad säilitiavad oma positsiooni isegi kõige võimsamal tagasilöögil. Piiratud koguses erihinnaga 159 Eur (MÜÜDUD!).

 

Nikon Monarch 1×30 M Dot

Nikon Monarch 1×30 M Dot on muutuva suurusega punkti (VSD) sihik 30 mm objektiiviga. Mõeldud hõlpsaks kasutamiseks haavlipüsside, vintpüsside ja püstolitega, on piiramatu vaatlusabi mugav sellest olenemata, millega Sa tulistad, ning madal 1x suurendus aitab saavutada sihtmärkide kiire lukustamise. Niitristiku punkti suuruseks saab sõrmistikku keerates täpselt kohandada 1, 4, 6, 8 või 10 MOA ning suur vaateväli on ideaalne lähedalt laskmiseks. Nikoni mitmekihiline läätse kattekiht tagab suurepärase valguse läbivuse ning 11 asendiga reostaat tagab erinevates tingimustes optimaalse talitluse. Selle vastupidava ja universaalse mudeli peale võib loota koidust ehani. Piiratud koguses erihinnaga 229 Eur (enne 459 Eur ehk -50%).

Jahipidajatele pakub Nikon väga laias valikus jahioptikat, millega saate lähemalt tutvuda siit.

Ostes kampania jooksul Nikon jahioptika, saad kingituseks Nikon logoga oranzhi salli ja helkuriga randmepaela.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *