Esimese lume sula tõi hinnasula kuni -58%

Esimene lumi on meid juba üllatanud ja me oleme külmadest ilmadest saanud osa. Hommikul ja õhtul liigume ajal, kui õues on hämar ja me peame kandma helkurit. Ostes nüüd Nikon binokli, saad kingituseks salli ja helkuriga randmepaela.

Aculon T01 10X21

Nikon Aculon T01 10×21 on kergesti kasutatav kvaliteetne binokkel. Tänu mitmekihilse kattega läätsedele võimaldab binokkel vaadelda objekte erksalt, selgelt ja üksikasjaliselt. Mugav suur keeratav nupp fookuse seadmiseks, kummist keeratavad ja välja tõmmatavad silmaümbrised muudavad kasutamise üli lihtsaks ka lastele. Piiratud koguses erihinnaga: 49 Eur (enne 66 Eur ehk -26%).

 

 

 

Aculon A211 8-18X42

Nikon Aculon A211 8-18×42 binokkel on mõeldud mitmesuguste vaba aja veetmise võimaluste, sealhulgas linnuvaatluste, looduse vaatluste ja matkamise jaoks. Seda binoklit iseloomustavad teravad pildid ja vähe moonutusi isegi objektiivi äärealadel. Mugavad kummist keeratavad ja välja tõmmatavad silmaümbrised hõlbustavad silmade positsioneerimist. Kummist kate muudab binokli põrutuskindlamaks ja mugavalt käes hoitavaks. Binokkel aitab Sul alati olla teadlik, mis ees ootab. Piiratud koguses erihinnaga: 119 Eur (enne 151 Eur ehk -21%).

 

 

 

Nikon 6×15 CF

Nikon 6×15 CF hõbedast värvi binokkel on väike aga tubli. Kompaktne disain muudab binokli ülimalt mugavalt kasutamiseks teatris või kontserdil. Lühike fookuskaugus muudab ta imeliseks kaaslaseks muuseumis. Atraktiivne metallist korpus lubab sellele nime graveerida (kingiidee). Ülimalt kompaktne ja kerge. Minimaalne fookuskaugus 2 meetrit. Piiratud koguses erihinnaga 329 Eur (enne 409 Eur ehk -20%).

 

 

 

 

Nikon 10×70 IF HP WP

Nikon 10×70 IF HP WP sobib suurepäraselt kasutamiseks vähese valguse tingimustes, kuna binoklil on 70mm laiune objektiiv ja 10x suurendus. Binokli korpus on veekindel ja seetõttu sobib merenduses kasutamiseks. Nikon Marine seeria binoklid on spetsiaalselt välja töötatud meresõitjatele, kes ootavad, et binokkel on veekindlaid ja suurepäraste optiliste omadustega. Kõikidel selle sarja binoklitel on Porro-prismaga optiline süsteem ja need on täidetud lämmastikuga, et tagada kompromissitu kasutajamugavus isegi tõeliselt madalatel temperatuuridel ning vältida kaste tekkimist läätsede sisepinnal. Käesolev binokkel on sobib hõlpsasti ka prillikandjatele kasutamiseks, kuna silmade ja läätsede vahel on reguleeritav pikem vahemaa. Piiratud koguses erihinnaga: 479 Eur (enne 1139 Eur ehk -58%).

 

 

Monarch 5 20×56

Monarch 5 20×56. 56 mm objektiiviläätsede ja 20-kordse suurendusega binokkel MONARCH 5 on mõeldud intensiivseks kasutamiseks suurte kauguste puhul, isegi kõige nõudlikumates valgustingimustes. Kirglikud loodusvaatlejad oskavad lugu pidada selle teravast pildist, tugevast konstruktsioonist ja käsitlusmugavusest. Äärmuslik 20-kordne suurendus tagab visuaalse kogemuse, mille puhul ei jää varju väikseimadki detailid. Nikoni ED (eriti madala dispersiooniga) klaas, dielektriline ülipeegeldav kattekiht ja faasikorrektsiooni kiht garanteerivad, et avanev vaade on loomulik ja looduslähedane. Reguleeritavad kummist okulaarikatted ja suur vaatekaugus tagavad lihtsa positsioneerimise ja lasevad teil soovitud objekti kiiresti oma vaatevälja saada. Binokkel MONARCH 5 on täiesti vee- ja udukindel ning selle kummist kate tagab kindla ning mugava haarde. Selle juurde kuulub ka mugav allapööratav läätse kaas, mis tagab alalise kaitse looduses. Piiretud koguses erihinnaga: 649 Eur (enne 809 Eur).


Nikon Prostaff 3 16-48×60 on täiuslik valmiskomplekt: kõrgtasemel väliteleskoop Prostaff 3 ja kompaktne statiiv vastupidavas kotis. Täies ulatuses mitmekihilise kattega läätsed ja prismad annavad nõelterava ja hämmastavalt ereda pildi. Täiuslikult sobiv, integreeritud, suure vaatekaugusega suumokulaar teeb kasutamise äärmiselt mugavaks. Vee- ja udukindel väliteleskoop Prostaff 3 on kaetud kummist kattekihiga ja sobib kasutamiseks ka kõige nõudlikumates välitingimustes. Piiratud koguses erihinnaga: 249 Eur (enne 309 Eur ehk -19%).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *