VEEKINDEL JA MÄNGIMISEKS VALMIS: SAAGE TUTTAVAKS – UUS COOLPIX W150

Lustakas COOLPIX W150. See veekindel, põrutuskindel, külmakindel ja tolmukindel kompaktne seikluskaamera on ehitatud igale poole kaasavõtmiseks ning selle kasutamine on tõeliselt käepärane.

Olgu tegemist lumiste maastikega või veealuste stseenidega, COOLPIX W150 on nii lihtne kasutada, et igaüks saab sellega suurepäraseid fotosid ja videoid jäädvustada. Veealune näo kadreerimise režiim tagab suurepärased võtted basseinis või sukeldumisel kuni 10 m sügavusele. Kaamera on ka põrutuskindel kuni 1,8 m kõrguselt kukkumisel, nii et see tuleb toime müksudega perepuhkusel või peol. Nikoni hämaras hästi toimiv CMOS-andur ja täpne 3x optilise suumiga NIKKORi objektiiv pakuvad kaunilt teravaid pilte. Spetsiaalne video nupp muudab lihtsaks otse stereosignaaliga Full-HD video salvestamise.

Lõbusate funktsioonide hulka kuuluvad mitmed lihtsalt lisatavad kaamerasisesed fotoefektid ja valikuline interaktiivne Variety menüü lastele. Lülitage see sisse ja kasutajad saavad fotodele lisada häälsõnumeid, aktiveerida mängulisi tervitusekraane, animeerida slaidiseansse ja palju muud. Veekindlad tarvikud, nagu Nikoni hea nähtavusega ujuv rihm, kaitsevad kaamerat. SnapBridge hõlbustab teil oma parimaid pilte jagada või nutiseadet kaugjuhtimispuldina kasutada.

Nikon Europe’i tootejuht Ines Bernardes kommenteerib: „COOLPIX W150 on suurepärane veekindel kompaktkaamera. Lapsed saavad sellega lõbutseda ilma, et vanemead peaksid selle pärast muretsema – ning see on saadaval mitmetes eredates värvitoonides. Kui olete nädalavahetusel sõpradega väljas, on see kaamera alati kaasavõtmiseks valmis.”

KOKKUVÕTE PÕHITOIMINGUTEST

• Veekindel 10 m | Põrutuskindel 1,8 m | Külmakindel -10 °C | Tolmukindel.
Tõeline „sihi ja pildista” lihtsus COOLPIX-i kaameraga, mis talub kukkumisi ja külma ning armastab basseinipidusid.
• Veealune näo kadreerimise režiim. Kaamera teeb kuni neli fotot iga kord, kui tuvastab näo.
• Alati ilusad tulemused. Hämaras hästi toimiv CMOS-andur, täpne NIKKORi objektiiv, millel on 3x optiline suum ja 6x Dynamic Fine Zoom täiendava võtteulatuse jaoks.¹
• Hiilgavad videod. Kaamera salvestab Full-HD (1080p/30 kaadrit sekundis) stereoheliga videomaterjali.
• „Sihi ja pildista” lihtsus. Sätted optimeeritakse automaatselt. Suur, peegeldusvastane LCD-ekraan on selge nähtavusega isegi vee all.
• Lõbus Variety menüü. Kasutajad saavad pildistada lihtsa menüü abil või lülitada sisse Variety menüü, mis on täis interaktiivseid funktsioone.

SNAPBRIDGE’I ÜHILDUVUS

Nikoni rakendus SnapBridge iOS-ile ja Androidile peab enne kaameraga kasutamist olema installitud ühilduvasse nutiseadmesse.

¹ Dynamic Fine Zoomi suurendus arvutatakse optilise suumi suurimast lainurkasendist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *