Tuliuus PROSTAFF P5 täiustab jahirelvade optiliste sihikute sooritust

Tuliuus PROSTAFF P5 täiustab jahirelvade sihikute tootevalikut, ühendades endas optilise disaini, tipptasemel klaasi, vastupidavad materjalid ja Nikoni üle 100-aastase kogemuse optika valdkonnas. PROSTAFF P5 mudelitel on ühe tollise diameetriga korpus  ja mitmekülgne 4x suum, võimaldades laia vaatevälja (vajalikud lähedalt või liikuvate sihtmärkide laskmiseks), ja täpsemat pilti, mille tagab parem suurendusvõime.

TÄIELIK MITMEKIHILINE KATE KÕIGIL ÕHUST-KLAASILE PINDADEL

KÕIGIL PROSTAFF P5 SIHIKUTEL ON MITMEKIHILINE VÄÄRISTATUD KLAAS. Optiline süsteem on loodud Nikoni uuendatud plii- ja arseenivaba klaasi kasutades. Läätsed on täielikult mitmekihilise katte ning peegeldusvastaste koostisosadega, tagamaks püsivalt ereda, terava ja kontrastse kujutise kõigi suurenduste korral.

 

 

 

1/4 MOA TÄPSUSKLASSI REGULEERIMINE KOOS NULLITAVATE VEDRUNUPPUDEGA

PROSTAFF P3 horisontaal- ja vertikaaltasapinna reguleerimine toimub 1/4 MOA täpsusega klikiga, mis on nii tuntavad kui kuuldavad. Neli klikki on 1 MOA. Vedrunupud on selgesti märgistatud ja neid saab välitingimustes reguleerimisel lihtsalt nullida.

VASTUPIDAV EHITUS

Prostaff P5 süsteem ja mehhanismid on paigutatud tugevasse lennukialumiiniumist ühetollisesse korpusse, sh suumirõngas koos mittelibiseva kattega, reguleerimisnuppude katted ja okulaar, et tagada täiustatud kasutamise ergonoomika ja mugavus.

OPIKASSE SISSEVAATAMISE KAUGUS

PROSTAFF P5 optilisel disainil on suur sissevaatamise kaugus, mis võimaldab teil tabada sihtmärgi kiiresti, hoida suurenduse muutmisel põske vastu kaba ja kaitsta teie kulmu — seda isegi kõige tugevamate tagasilöökidega padrunite, kergekaaluliste jahirelvade ja keeruliste laskmisnurkade puhul.

FUNKTSIONAALSED NIITRISTID (MK1-MOA, BDC, DUPLEX)

PROSTAFF P5 optiline sihik on Nikoni jahiseeria esimene optiline sihik, millel on uus MK1-MOA niitrist, mis on ettenähtud kaugemate objektide tulistamiseks. Vedrunuppudega hõlpsalt reguleeritav MK1-MOA niitrist võimaldab selgelt näha tulistatavat objekti ja annab võimaluse kasutada visuaalseid viitepunkte erinevatele distantsidele tulistamise puhul. Nikoni BDC niitristil on ainulaadsed ballistilised rõngad kaugelt tulistamise jaoks, võimaldades samal ajal tavalist sihtmärgi kujutist lähemalt tulistada, kui niitristi keskpunkt on ise sihtimispunktiks. Duplexi niitrist on täiuslik valik laskuritele, kes soovivad lihtsat sihtimispunkti ja kinnikatmata vaatevälja.

VEE-, UDU- JA PÕRUTUSKINDEL

PROSTAFF P5 optilised sihikud sisaldavad lämmastikku ja on loodud töötama erinevates, ka karmimates jahitingimustes aastakümneid, et tagada täielik vee- ja udukindlus. Põrutuskindel konstruktsioon peab vastu tugevatele tagasilöökidele ning müksudele ja koputustele, mis tekivad karmi kasutuse korral jahipidamise käigus.

Kuna Eestis läheb jahihooajal vara hämaraks, siis soovitan valida sihiku, millel on x50 toote kirjelduses.

PROSTAFF P5 2.5-10×42 M BDC – 329 EUR
PROSTAFF P5 2.5-10×42 M NP – 329 EUR
PROSTAFF P5 3-12x42SF M BDC – 399 EUR
PROSTAFF P5 4-16x42SF M BDC – 459 EUR
PROSTAFF P5 4-16x42SF M MK1-MOA – 459 EUR
PROSTAFF P5 4-16x50SF M BDC499 EUR
PROSTAFF P5 6-24x50SF M BDC579 EUR

Tutvuge uue PROSTAFF P3 optiliste sihikute tooteseeriaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *