Insta360 One X ja oled hetke peremees

Kinnitame, et saabuvate jõulude ajal on Insta360 One X omas hinnaklassis parima pildikvaliteediga 360-seikluskaamera. Teravad ja selged fotod ning videod.

Kaamera pakub videosalvestust 5.7K resolutsioonil 30 kaadrit sekundis, 4K resolutsioonil 50 kaadrist sekundis ja 3K resolutsioonil 100 kaadrit sekundis.

 

 

 

 


HDR funktsiooni abil naturaalne valgus fotol ja videol. Seda igas situatsioonis ja igas vaatenurgas. Kõrge dünaamiline ulatus ehk HDR tähendab, et salvestatud fail jääb loomupärase valgusega. Pildistades ruumis sees jääb nüüd pildile ka aknaklaasi taga olev.

 

 

FlowState stabilisaator on gimbali tasemel stabilisaator.   Tegelikkuses gimbalit ei olegi vaja selle kaamera kasutamisel. FlowState abil muudetakse pilt nii stabiilseks kui saab. Traditsiooniliste seikluskaamerate pilt siiski jääb rohkem värisev.

 

 


Nähtamatu endlikepikese abil annad pildile vaate kolmanda isiku silmist. Kinnita kaamera endlikepi külge ja see on koheselt fotol nähtamatu. Sellega lood endale hääletult lendava kaamera. Loovuse nimel võid kasutada 3 meetrist endlikeppi, et tuleval suvel Riias Ed Sherani kontserdil lavale lähemal olla.

 

Esmalt filmid, hiljem valid vaatenurga. Lihtne ja suurepärane rakendus videotöötluseks. Kui oled video salvestanud, siis valid parimad vaatenurgad salvestatud videost ja seod need omavahel üli sujuva vaatenurga vahetusega. Järgnevalt lisad muusika ja efektid. One X rakendus on töötlustuba sinu taskus. Toetab nii Android kui iOS seadmeid.

 

 

 

 Julgustükiks valmis! Töökindel korpus, mis kaitseb sinu kaamerat sinu seikluse ajal. Suurepärane lahendus veesportlasele, kes tegutseb enamuse ajast veepinna peal: surf, süsta-, kanuu- ning skuutrisõit. Korpus kaitseb kaamerat kukkumisel ja kriimustamisel. Korpuse abil saab kaameraga minna kuni 5m sügavusele. Tänu standartsele 1/4″ statiivi kinnitusele saab seda kasutada peaaegu kõigega.

 

Veekindla korpuse abil saab kaameraga koos sukelduda kuni 30 meetri sügavusele. Õmblusteta 360 kraadine video veealusest maailmast. Tänu standartsele 1/4″ statiivi kinnitusele saab seda kasutada peaaegu kõigega.

 

 

Nutipult. Jälgi teekonda. Nutipuldi abil saad juhtida ONE X kaamerat, salvestada GPS koordinaadid ja vaadelda teekonda koos lisainfoga – kiirus, kõrgus, suund. Kõige lõpuks saad enda ekspeditsiooni lisada ühe nupuvajutusega kaardile – Google Street View.

 

 

Lennuta kaamerat noolega. Võimatud vaatenurgad võimalikuks. Paiguta kaamera noole sisse ja lennuta kaamera teele. Aegluubis õhulend kaamerast, mis salvestab ümberringi toimuva. Selliseid vaatenurki pole sa varem jäädvustanud.

 

Mõned näited, kuidas portreteerida.

 

Bullet time. Värskenda vaimu 3K resolutsioonil. Aegluubis bullet time on ainulaadne vaatenurk hetkele. ONE X kaamera võimaldab seda nautida 3K resolutsioonil 100 kaadrit sekundis.

 

 

 

Väikene kaamera, mille eelarve on alla 450 Euro (ei sisalda lisatarvikuid) on väga võimekas ja pakub blogijatele, youtuberitele, sportlastele ning paljudele teistele enneolematuid võimaluisi enda loo jutustamiseks. ONE X kaamera abil tõstad sa enda sotsiaalse elu uuele tasemele ja pälvid paljude tähelepanu. Kui suutsin sinus kaamera kohta huvi tekitada ja sul on nüüd küsimusi, siis palun helista 6411502.

Kõige parema ülevaate kaamera võimalustest reisiblogijale annab see video siin

Vaata, kuidas Motors24 tutvustab eesti keeles Insta360 ONE X ja EVO kaameraid.

Kui vajad ideed, mida 360 kraadise seikluskaameraga peale hakata, siis minu esimene soovitus on alusta karjääri Google giidina. Just tänu Google giid tehtud tööle on inimestel võimalik saada hea ülevaade ettevõttest, vaatamisväärsusest, teekonnast vmt enne selle külastamist. Google annab paljudele inimestele esmase info, kas plaanitavat külastust on üldse mõtet ette võtta või sellest tasub loobuda, kuna infot külastatava objekti kohta on liiga vähe ja järelikult sellest tulenevalt on objekt ebahuvitav. Ettevõtjad, veenduge, et olete Google giidide poolt külastatud, sest see aitab teil tõsta käivet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *