Godox AD200 välgusüsteem on soodne ja kompaktne kaasa võtta kõikjale

Godox AD200 on väike ja raadiolingi abil lihtsalt juhitav välgusüsteem, mille käsitsemisega saab hakkama iga fotograaf. Eesti Fotograafide Kokkutulekul Vasta mõisas oli soovijatel võimalus välgusüsteemi testida.

Kerged valgusstatiivid ja välklambid saab üles panna nii kodustuudiosse või loodusesse ning kahe välgu ülesseadmine võtab aega mitte enam kui 10 minutit. Välkude juhtimine toimub kaamera peale välgukontakti asetatavalt valgustatud ekraanilt. Välke saab panna tööle TTL, manuaalses ja stroboskoobi režiimis. Kuna välklampide sünkronisatsiooniaeg on kuni 1/8000 sekundit, siis on võimalik pildistada ka kiiresti liikuvaid subjekte. Kaameral olev saatja tagab välkude töö kuni 100 meetri kauguselt ning pildistamise teeb lihtsaks autofookuse assistent, mis aitab kaameral täpselt teravustada ka pimedas.

Pakume lisaks välklampidele kaasa erinevaid vahendeid sobiva valguslahenduse kujundamiseks. Selleks on softboksid, vihmavarjud ja välguga sobivad kinnitusvahendid mis sobivad nii Bowensi kui Elinchromi lisatarvikutega.

Godoxi välgusüsteem on üleval ka meie esinduses Tallinnas, Tartu mnt. 84a. Võta oma kaamera (Nikon või Canon) kaasa ja tule tutvuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *