SAAGE TUTTAVAKS KAAMERAGA, MIS PEAB END TELESKOOBIKS. COOLPIX P1000 MEGASUUM

Amsterdam, Holland, 10. juuli 2018: Nikon tutvustab täiesti uut kaamerat COOLPIX P1000, ainsat 125x optilise suumiga kompaktkaamerat maailmas.¹ Olgu tegemist kuumaastiku, loomade või kauge lennukiga, saavad kasutajad nüüd jäädvustada seni kättesaamatuks jäänud objekte.

See eriline 16 MP kaamera muudab imeliste fotode ja videote tegemise lihtsaks. 125-kordne optiline suum pakub maailma suurimat suumi ulatust 24–3000 mm.¹ ² 250-kordne Dynamic Fine Zoom pikendab ülempiiri digitaalselt hämmastava 6000 mm-ni.² ³ See on piisavalt võimas suum kuukraatrite jäädvustamiseks.

Valgusjõuline f/2,8 NIKKORi objektiiv tagab suurepärased tulemused ka väheses valguses. Nikoni tipptasemel objektiivide tehnoloogia viib moonutused miinimumini ja tagab äärmiselt teravad pildid, isegi ülipikkade telefoto fookuskaugustega pildistades. RAW-failide tugi võimaldab fotograafidel oma lemmikpildiöötlusprogrammi jaoks tihendamata pildifaile salvestada ja eksportida. Filmijad võivad salvestada supertelefoto fookuskaugusega 4K/UHD videomaterjali: täiuslik kaugete loomade filmimiseks loomulikus elukeskkonnas.

Nikon Europe’i tootejuht Ines Bernardes kommenteerib: „Kui soovite pildistada superkuud või filmida vastkoorunud lindude pesast lahkumist, on COOLPIX P1000 teie jaoks. Hämmastav suumi ulatus lainurgast supertelefotoni tähendab, et teil on vabadus jäädvustada kogu stseen või suumida lähemale pisima detailini. See kompaktne megasuum kaalub vähem kui veerandi supertelefoto objektiiviga digitaalse peegelkaamera kaalust, mistõttu see sobib suurepäraselt matkale või reisile.”

PÕHIFUNKTSIOONIDE KOKKUVÕTE

– Ülivõimas suum. Taevas pole enam piiriks. Pildistage 125-kordse optilise suumiga (24–3000mm) ja 250-kordse Dynamic Fine Zoomiga (6000 mm).² ³
– Ülesvõtted, mis võtavad tummaks. Valgusjõuline f/2,8 NIKKORi objektiiv, 16 MP pildiandur, EXPEED pildiprotsessor ja RAW-failide tugi annavad kombineerituna teravad tulemused.
– Super-telefoto 4K videod. Salvestage hõlpsasti 4K/UHD 30p videot või Full HD (1080p) videot kaadrikiirusel kuni 60p. Filmige stereoheliga ja kasutage puhast HDMI-väljundit.
– Stabiilsed pildid. Topelttuvastusega optiline stabiliseerimistehnoloogia (VR) kompenseerib kaamera rappumist teravamate fotode ja videote jäädvustamiseks. Aktiivne stabiliseerimisrežiim pakub stabiilsemat pildiotsija ja ekraanipilti.
– Mistahes nurk. Ere 3,2-tolline 921 000-punktine LCD-ekraan on kallutatav ja pööratav peaaegu igas suunas.
– Sujuv suumi juhtimine. Suur käepide ja külgmine suumilüliti lihtsustavad käsitsemist. Kiire suumivahetuse nupp tõmbab objektiivi hetkega super-telefotost lainurgani sisse, lihtsustades kaadrist väljunud objektide leidmist.
– Ideaalsed tulemused. RAW-failide tugi võimaldab kasutajatel oma lemmikpildiöötlusprogrammide jaoks tihendamata pildifaile salvestada ja eksportida.
– Jagage imesid. SnapBridge’i ühenduvus võimaldab kasutajatel pildistamise ajal fotosid nutiseadmega sünkroonida. Samuti võimaldab SnapBridge teil oma nutiseadet kaugjuhtimispuldina kasutada.

 

 

 

 

 

 

 

 

¹ Seisuga 10. juuli 2018
² 35mm ekvivalent
³ Dynamic Fine Zoomi suurendus arvutatakse optilise suumi suurimast lainurkasendist.

SnapBridge’i ühilduvus
Nikoni rakendus SnapBridge peab enne kaameraga kasutamist olema installitud ühilduvasse nutiseadmesse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *