Nikon D3400. Üks kaamera, kolm varianti. Milline neist sobiks Sulle?

Nikon D3400 mudel on tuntud kui ülimalt kompaktne, kergekaaluline ja mobiiltelefoniga ühildatav kaamera. 24,2 megapiksline kaamera kaalub vaid 395 grammi. Pildistamiskiirus kuni 5 kaadrit sekundis. Kaamera pole paljut suurem hübriidkaameratest, kuid tal on palju omadusi mis teevad tema kasutamise mugavaks. Tõmmates alla tarkvara, on võimalik kaamera siduda nutitelefoniga. Siis on Sul võimalus kasutada telefoni kaamera kaugelt juhtimise puldina, ning vaadelda kaamera poolt nähtavat pilti oma telefonist. Kaamera on võimalik osta kolmes komplektsuses, erinevate objektiividega. Kirjeldan neid siin lähemalt.

 

Nikon D3400+18-55mm VR Kit Black.  See komplekt on mõeldud fotograafias alustavale huvilisele. Kaasas olev objektiiv 18-55mm on lainurk-suum. See tähendab, et selle objektiiviga on sobiv pildistada olukordades, kus pildile on vajalik saada võimalikult lai ala. See vahemik sobib maastike, linnavaadete, gruppide jne. pildistamiseks. Komplekti eelis on, selle hind. Kampaaniahinnaks on hetkel vaid 499 Eur.

 

 

Nikon D3400+18-105mm VR Black. See komplekt on varustatud juba suurema suumiulatusega objektiiviga. 18-105mm objektiiviga saab pildistada juba enamikes olukordades nii, et ei tulegi vahepeal objektiivi vahetust ette võtta. Kuna objektiiv on kompaktne ja kergekaaluline on see universaalne kasutamiseks reisidel. Samuti sobib objektiiv maastike, sisekujunduse, arhitektuuri ja portreede pildistamiseks. Väga mugav kasutada ka lemmikloomade või laste pildistamisel, sest mõlemal juhul on vajalik jõuda kiiresti liikuvate pildistamisobjekte kaadrisse tabada. Kampaania hinnaks on 659 Eur.

 

Nikon D3400 + AF-P 18-55mm VR + AF-P 70-300mm VR. See komplekt on neist kolmest kõige täiuslikum. Kui oled tõsine pildistamishuviline, siis vajad erinevaid fookuskaugusi parimate hetkede püüdmiseks. Sisaldab kaamerat D3400, lainurk-suumobjektiivi AF-P DX NIKKOR 18-55mm VR ja supertelefoto suumobjektiivi AF-P DX NIKKOR 70-300mm VR. Mõlemad objektiivid teravustavad kiiresti ja vaikselt: kuna see on peaaegu müravaba, sobib see ideaalselt videomaterjali jäädvustamiseks. Võrreldes eelmiste komplektidega on siin võimalik pildistada nii laiema vaatenurgaga, kui kasutades teleobjektiivi saab kõik kaugemad objektid suurelt kaadrisse. See on vajalik neile, kes pildistavad looduses lindusid ja loomi. Sellise komplektiga varustatuna ei jää te hätta üheski olukorras. Komplekti kampaaniahind on 699 Eur.

Järgnev galerii aitab visuaalselt mõista objektiivide millimeetreid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *