Nikon D750 suvine kampaaniahind

Tahame Sind sellel suvel meelitada fotograafia juurde.  Palju kiidetud ja armastatud kaamera soodsamalt kui ealeski varem.  Nikon D750 kere hinnaks on sel suvel võimalik pakkuda hinnaga 1629 eurot.

Nikon D750 on olnud eelmise aasta kõige enam müüdud täiskaadersensoriga peegelkaamera. 24 megapikslit sensor ja kergekaaluline ning kompaktne kere, on see mis kaamera ostjatele on meeldinud. Oma võimaluste poolest loetakse seda kaamerat asjaarmastajate kaameraks, kuid kõik oluline on siiski olemas ning seepärast kasutavad ka paljud professionaalid seda kaamerat põhi- või lisavarustuses. Nikon D810 teeb D750le ära täismagneesiumsulamist kerega, kuid kuna D750-e pealmisel küljel on magneesiumisulam ja tagapool on esiosa komposiitmaterjalist süsinikkiududega, tundub see väga kerge. See on ilmastikukindel ning nagu Nikoni FX kaameratele omane, on sellel kallutatav LCD ekraan, mis teeb pildistamise erinevate nurkade alt väga mugavaks.

Soovitame Nikon D750 kaamerat neile, kes on pildikvaliteedi suhtes nõudlikud, kuid samas ei soovi investeerida kaamerasse suuri summasid. Oma omaduste poolest sobib see kaamera eelkõige Sulle, kes Sa soovivad pildistada portree-, pulma-, maastike- ja reisipilte. Kaamera aku kestab hästi ja korpusesse on võimalik sisestada kaks SD mälukaarti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *