Uus Sony RX100 VI kompaktkaamera peidab endas suumobjektiivi, kiiret autofookust ja puuteekraani

Lisaks puuteekraanile on kaameral uus ühe-puute elektrooniline pildiotsija, nii et Sa ei pea seda enam käsitsi välja tõmbama.

See kaamera püüab kindla peale reisifotograafiast huvitunud inimeste tähelepanu, sest Sony RX100 VI on varustatud 24-200mm objektiiviga. Optilise stabilisaatoriga 24-200mm f/2.8-4.5 T tähendab 8.3X suumobjektiivi.

Sony RX100 VI on varustatud täiustatud BIONZ X pildiprotsessori ja 1″ tüüpi diagonaaliga 20.1 MP Exmor RS CMOS pildisensoriga ning sisseehitatud DRAM mäluga. Tänu milledele on uuel kaameral 0.03 sekundiline teravustamise kiirus, ja see on Sony sõnul (1″ sensoriga kompaktkaamerate seas) maailma kiireim. Eelmise mudeliga võrreldes on uue kaamera silmatuvastus koguni 2x kiirem. Soovitame igal ühel uue Sony kaamera jälgiva teravustamise täpsust ja kiirust ise järele proovida. See tõesti rõõmustab fotograafi.

Kaamera 3″ puutetundlik ekraan lubab sõrmega teravustada. Lisaks saab ekraani 180 kraadi ulatuses keerata üles, nii et oleks hea ise pildile minna ja eemalt kaadri kujutist jälgida. Suurepärane valik vloggeritele ja selfitajatele. Kahjuks pro vloggeritele on kurvapoolne sõnum, et kaameral puudub välise mikrofoni lisamise võimalus.

Sarivõte on 24 kaadrit/sekundis ja pildistada saab kuni 233 fotot jutti. Nagu oodatud, kaamera suudab teha 4K videot 30 kaadrit sekundis, ja lisaks HDR 4K.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *