Kuidas leida Windows Exporer prograamiga kiirelt Sinu poolt lukustatud RAW failid

Kuidas ma saaksin enda lemmikpildid kaameras märgistada ja hiljem arvutis kiirelt üles leida?
Kas on olemas hästi lihtsat viisi? Sellist, kus ei pea mingit lisa tarkvara ostma?

Sa teed päevas palju pilte. Kas tead, et kaamera lubab Sul määratleda ära fotod, mis Sulle eriti meeldivad. Kui Sa oled fotod kaameras “key lock” funktsiooni abil ära märkinud ja tõmbad need nüüd Windows arvutisse, siis Expolorer programmis on Sul üli mugav sorteerida failid ära nii, et leiad koheselt üles Sinu lemmikfotod. Sul ei tule neid uuesti hakata arvutis üle vaatama, et leida need parimad.

Ava Windows Explorer. Mine hiirega selle riba peal, kus on tulpade pealkirjad (Name, Date Modifieed, Type, Size, jne). Vajuta hiire parempoolset klahvi, mine “More” alla ja märgista ära “Attributes”. Nüüd saad “Attributes” alusel faile sorteerida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *