Jaapani reisibüroo pakub virtuaalreaalset puhkust – esmaklassilise istekohaga

Tokyos tegutsev First Airline nimeline reisibüroo pakub simulatsiooni lennuki pardal reise Pariisi ja New-Yorki.

Kinnitage turvavöö ja alustame lendu Pariisi – tegelikult me ühendust maapinnaga kordagi ei kaota.

Stjuardessi riietuses First Airlines kogenud töötajad pakuvad suupisteid Tokyos asuvas VR lennuettevõtte reisijatele. Foto: Toru Hanai / Reuters

Tokyo kesklinnas asuv First Airlines pakub igal lennul 12 reisijale võimalust esma- ja äriklassi istmetel lõõgastavat õhkkonda ja nelja käigulist õhtusööki, millele järgneb 360-kraadine virtuaalreaalne (VR) reis linna vaatamisväärsuste juurde.

“Reaalse reisi miinuseks on probleemne ettevalmistus, reisimine on kallis ja aega kulutav. Minu arvates on hea, et saame nautida kõike seda probleemideta,” ütles 39-aastane Takashi Sakano, kes oli oma esimesel VR reisil ja lisas et järgmisel korral soovib ta Rooma linna külastada.

Stjurdessi riietuses teenindajad tutvustavad turvanõudeid. Foto: Toru Hanai/Reuters

Selline virtuaalne välismaa reis maksab 6 600 jeeni ehk 50 Eurot ja on ülimalt populaarne, sest alates firma avamisest 2016. aastal on kõik 2-tunnised lennureisid Pariisi, Rooma, Hawaii saartele ja New Yorki täies ulatuses broneeritud.

“Meil on palju eakaid kliente, kes tahavad välismaale minna, kuid ei suuda füüsiliste piirangute tõttu seda pikka teekonda ette võtta,” ütles Abe, selgitades, et enamik First Airlinesi kliente on vanemad jaapanlased üle kogu riigi.

Lennusaatjad viivad läbi reisijate registreerimist. Foto: Toru Hanai / Reuters

Abe lisab, et peagi lisanduvad Jaapani siselennud, mille käigus pakutakse reisijatele kohalikku piirkonna toitu.

Vaata veel pilte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *