Seikleja kaamera

Seikleja hingega inimene vajab oma seiklustele kaamerat, mis sobib pildistamiseks igasuguse ilmaga ja ka süvavees. Seikleja ootab oma ideaalselt kaameralt lihtsalt kasutamist matkal, linnas ja kõikjal, mis nende vahele jääb. Videote tegemine on väga populaarseks muutunud.

Kuidas hõlpsasti teha videot vee all? Nikon COOLPIX W300 võimaldab hõlpsasti jäädvustada 4K-videoid kuni 30 meetri sügavusel ilma kaitseümbriseta. Kaamera on meeldivalt väike, et võtta seiklusele kaasa. Suure valgusjõuga Nikkori lainurksuumiga objektiiv, mille valgusjõud on f/2.8 ning millel on 16-megapiksline CMOS-andur pakuvad unustamatutest hetkedest suurepäraseid videoid – isegi vähese valgusega oludes. Lähivõtterežiimiga saate jäädvustada tillukesi elusolendeid nii vee peal kui ka vee all eriti lähedalt.

Lisaks veekindlusele on kaamera ka põrutuskindel, külmumiskindel ja tolmukindel. Põrutuskindel korpus talub kukkumist kuni 2,4 meetri kõrguselt. See tolmukindel kompaktkaamera pildistab hästi ka maismaal, pildistades isegi nii madalal temperatuuril kui –10 °C.

Seiklus ei oota. Seikleja ootab oma kaameralt kiiret automaatset teravustamist ja eeldab, et kaameral on stabilisaator, et filmitu jäädvustatakse stabiilselt ja selgelt. Kaamera peab suutma kiirelt ja automaatselt teravustada, lisaks olema suuteline hoidma fookuse soovitud sihtmärgil ja seda isegi vee all või vähese valgusega oludes. Seikleja peab kaamerat valides veenduma, et objektid lähevad fookusesse kiiresti, olenemata sellest, kas tehakse oma sukeldumise sõbraga veealust portreed või filmitakse tegevust päevavalguse hääbumisel. Nikon COOLPIX W300 kasutab viiel teljel põhinevat hübriidstabiliseerimist, mis kompenseerib kaamera rappumist, et saaksite stabiilse filmitud videomaterjali. Ideaalne maastiku pildistamiseks džiibi tagaistmelt.

Võrratud vabaõhuseiklused ja kõik sinna juurde kuuluva jäädvustab COOLPIX W300 koos GPS koordinaatidega. Lisage oma fotodele asukohasildid ja pidage logiraamatud rännakust. GPS-i/GLONASS-i/QZSS-i tugi võimaldab kaamera ekraanil viivituseta asukohta või veesügavust kontrollida.

 

 

Kaamera lubab jälgida kõrgust merepinnast või sügavust vee all, kasutades selleks kahefunktsioonilist altimeetrit/sügavusmõõdikut. Kaamera tööriistanupp kuvab kohe GPS-i, kõrguse/sügavuse või õhurõhu/veesurve näidud ekraani pildil. Pildistamise hetkel salvestatud kõrguse- ja veesügavuse teavet saab lisada pildiandmetele (EXIF).

 

 

 

 

Akud, rihmad, selfie-statiivid jpm. Kaamera valimisel veenduge, et saadaval on palju tarvikud, mida vajate kaamera mugavamaks kasutamiseks erinevates situatsioonides.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *