Jäädvusta suvemälestused fotodel

Suvi on aeg iseendale, sõpradele ja perele. Pole midagi mõnusamat kui hiljem meenutada parimaid hetki puhkusest ja suvest ning jagada neid oma lähedastega. I AM PHOTOGRAPHER Pro Shop teeb teile suurepärased pakkumised suveks. Leidke endale sobivaim kaamera ja tähistame koos Nikoni 100. sünnipäeva!

COOLPIX A900 Silver

Kaamera, mis on ühtaegu nii stiilne, väike ja võimekasja sobib nõudlikule pildistajale. Kasutades võimsat 35-kordse optilise suumiga objektiivi, mis on funktsiooniga Dynamic Fine Zoom¹ suurendatav 70-kordseks, või jäädvusta erilisi hetki säravatele 4K UHD-videotele! Hind 389 eur

COOLPIX A100 Silver

Pole vaja karta uut tehnikat. Kõige lihtsam ja soodsam kaamera, mis mõtleb pildi tegemisel Sinu eest. Sobib hästi kasutada ka vanemate fotohuvilistele. Sa ei pea olema fotograaf, selleks et saada kaunid hetked pildile! Hind 102 Eur

COOLPIX B500 Black

Võimas 40-kordse optilise suumiga ning funktsiooni Dynamic Fine Zoom¹ abil suurendatav kuni 80-kordseks. See on kerge ja samas võimas supersuum kaamera. Kaamera on kerge ja sobib kaasa võtta nii jalutuskäigule looduses kui pikemale reisile. Hind 279 eur

Nikon D3400+18-55mm VR Kit Black

See on kergeim ja kompaktseim peegelkaamera Nikoni valikus. Kaamera sobib alustavale fotograafile. Kaameras on programm, mis juhendab pildistamise juures. Kiire teravustamine jätab teravaks ka liikuvad objektid. Pildistades laste mängimist või trenni jalkaplatsil, selleks on vaja kiiret kaamerat, millel on hea automaatne teravustamine. Sama hästi sobib see kaamera ka Sinu lemmikloomade tegemiste jälgimiseks. Jaga liikumise tabamist oma piltidel. Hind 519 eur.

Nikon D7200 + 18-105mm VR

Vastupidav ja ilmastikukindel peegelkaamera nõudlikule fotoentusiastile. Paljud funktsioonid on kaameral üles ehitatud sarnaselt pro-sarja kaameratele. Sobib kasutajale, kes soovib endas arendada fotograafiat seoses looduse, spordi või portreteerimisega. Kui tahad arendada endas tõelist fotograafi, kelle pilte imetletakse laias maailmas, siis vali kaamera, mis ei vea Sind kunagi alt. Hind: 1239 eur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *