Nikon Z5 ja Nikon Z9 kaameraid esitletakse käesoleval aastal – Z3 aastal 2020?

Nikon võib 2019. aastal esitleda APS-C sensoriga hübriidkaamera mudelit ja oma Z-süsteemi kaamerate lipulaeva versiooni.

Käesoleval aastal võib Nikon esitleda uut mudelit enda Z-seeria hübriidkaamera tootevalikus. Kuid kuulujuttude kohaselt on tulemas suisa kaks mudelit, millest üks on täiskaader kaamera lipulaev ja teine poolkaader APS-C sensoriga hübriidkaamera.

Meile tuleb üllatusena, et ettevõte plaanib pro-kere, sest suur osa Nikon Z7 mudelile suunatud kriitikast on jätnud mulje nagu Z7 ei oleks õige valik professionaalseks kasutamiseks, kuna kaameral on üks mälukaardi pesa, alla keskmise autofookus ja puuduv režiim spordi pildistamiseks.

Vastavalt Nikon Rumors‘i postitusele võime Nikonilt oodata juba käesoleval suvel arendusteadaannet lipulaev Nikon Z9 mudeli kohta. Ennustatakse, et vihjeid võib tulla isegi juba juuni kolmandal nädalal.

Nikon Z9

Selles peitub kindlasti iva, sest järgmisel aastal toimuvad olümpiamängud, mis leiavad aset Tokyos – ei ole kahtlust, et Nikon soovib võimalikult paljusid profesionaale sel hetkel saada kasutama uusimat Nikoni tehnikat.

Meie andmetel Canon jätkab pro peegelkaamera tooteseeriaga ning toob müügile  Canon EOS-1D X Mark III. Just see on Nikonile suurepärane võimalus haarata profi hübriidkaamerate turul juhtpositsioon.

Filmikaamera ajastul jõudis Nikon välja kereni, mille nimetus on F6. Nüüd aga on täpselt hetk, kus Nikon peab otsustama, kas teha “viimane profi peegelkaamera D6” või astuda enne Canonit peegelkaamera valdkonnast välja ning teha hübriidkaamera, mis suudab võistelda Sony a9 mudeliga. On selge, et Tokyo olümpiamängud on just see koht, kus omavahel võistlevad kasutajate hulga pärast 1Dx – Z9 – a9.

Nikon Z9 peab olema parem kui Nikon D5. Profid ootavad kaameralt: täiskaadrit, kaht mälukaarti, parimat teravustamissüsteemi ja pildistusrežiime.

Nikon Z5 and Nikon Z3

Profid ei ole aga ainsad, kes saavad uue Z-kaamera. Tarbijad ootavad poolkaadriga Nikon Z5 mudelit.

See kaamera peab olema sarnane Nikon Z6-le, kuid tema poolkaader sensor peab olema vahemikus 30–32 megapikslit. Tal peab olema kaks mälukaardi pesa. Ennustatavalt üks XQD ja üks microSD.

Lisaks on liikumise kuulujutud, et turg ootab hiljemalt aastal 2020 algajale suunatud hübriidkaamerat – Nikon Z3. See võib olla väga väike DX-kaamera, millel puudub elektrooniline pildiotsija, millel on fikseeritud LCD-ekraan, üks microSD kaardipesa ja 24 või 26MP sensor.

Loomulikult, kuni Nikon ei ametlikult kinnitanud, on see siin kõik lihtsalt oletus. Üks on aga kindel,- aasta 2019 on  väga rikkalik aasta mahlaste kaamera kuulujuttude mõttes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *