Tutvustame esimest objektiivi Nikon Z pro F/2.8. Valgusjõuline NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

Nikon Z esimene pro f/2.8 objektiiv – NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S on elukutseliste objektiiv, mis võib kiidelda erakordselt tervikliku ehituse, täiustatud optika ja ilmastikukindlusega.

See objektiiv-tööloom tagab suurepärase tulemuse, olgu see siis liikumatu kaader või video. Kogu kaader on silmapaistvalt terav ja lähivõtte jõudlus ületab mis tahes tänapäeval saadaolevat täiskaadriga 24-70 mm objektiivi. Objektiivi helklust on tõhusalt piiratud ning lai Z-kinnitus ja 9 ümardatud lehega f/2,8 püsiava võimaldavad üles võtta peened sädelused. Bokeh tasandatakse sujuvalt kaadri servadeni ja see näeb välja kaunilt loomulik.

NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S on täiesti ilmastikukindel ja valmis vastu pidama igapäevasele karmile kasutusele elukutseliste poolt. Suurendus- ja teravustamisrõngad on just paraja jõuga pööratavad. Otse objektiivilt juhitavaid pildistamise parameetreid on rohkem kui kunagi varem.

Dirk Jasper, Nikon Europe’i tootejuht, ütleb nii: „Kui saate kaasa võtta ainult ühe objektiivi, pakub NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S tervikliku ehituse täiuslikku kooskõla elukutselistele mõeldud jõudlusega. Pildi iga osa renderdatakse elutruu selgusega ja tänu täielikule ilmastikukindlusele on see objektiiv valmis võtteks mis tahes kohas.”

Kokkuvõte põhitoimingutest
Üliterav: suurepärane jõudlus servast servani. Erakordne lähivõtte jõudlus (väikseim teravustamiskaugus 0,38 m).
Täiustatud optiline kujundus: 15 rühma 17 elemendil on peegeldusvastased katted ARNEO ja Nano Crystal.


Kohandatav funktsioonide reguleerimisrõngas: käsitsi teravustamine (vaikimisi), ava hääletu juhtimine (suurepärane nn iirise üleminekuiks video salvestamise ajal) või särikompensatsioon.

 

 


Fn-nupp: määrake kuni 21 erinevat toimingut. Automaatse teravustamise lukustusest mõõtmise, kahveldamise, ja muuni.

 

 

 


OLED-teabekuva paneel: kinnitage kiiresti ava, teravustamiskaugus, täpne fookuskaugus ja teravussügavus. Tööhobune: tugev ja terviklik ehitus, ulatuslikult tihendatud kaitseks tolmu ja niiskuse eest.

 

 

 

Objektiivi saad tellida kohe ja esimsed õnnelikud saavad objektiivi kätte aprillis 2019. Hinnaklass on 2499 Eurot. Helista ja küsi lisainfot +372 6411502.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *