Raha tagasi valitud NIKKOR’i objektiividelt.

Jõulud lähenevad ja ma olen välja toonud valiku erinevaid NIKKOR’i objektiive, mida tahan soovitada ja milledele olen pakkunud erihinnad. Kui ostad eraisikuna minult ajavahemikul 16.10.2017 – 14.01.2018 mõne siin minu poolt pakutud objektiivi, siis saad tagasi taotleda 20–150€. Lubatud raha saadab Sulle Nikon postiteenuse kaudu Mastercard krediitkaardi peal! Sinu ettemakstud Mastercard saadetakse Sulle pärast seda, kui oled oma minu juures sooritanud ostu kampaanialehel campaign.nikon.ee registreerinud. Kui Sul on küsimusi, helista mulle +3726411502 ja ma selgitan lähemalt.

 

AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8E FL ED VR

Telefoto suum objektiivide kunstiteos.
AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8E FL ED VR
Selle tuntud ja fotograafide poolt armastatud objekiivi uue versiooniga on võimalus teha veelgi paremaid pilte ning seda veelgi raskemates tingimustes. Pildistamine on palju parem tänu parendatud AF-jälgimisele, särituse juhtimisele ja Sport VR ehk stabiilsuskontrolli olemasolule. Tänu effektiivsele stabiilsuskontrollile (VR) on Sul võimlaik käest pildistades kasutada neli astet normaalsest aeglasemat säriaega.
Sobilik: Reisile ja maastikute, looduse, spordi ja märuli pildistamiseks.
Erihind: 3039 Eur. Kui ostad eraisikuna, saad esitada taotluse Nikonile ning küsida veel lisaks 150 Eur tagasi. Ehk lõpphind 2889 Eur.

 

Nikkor 24mm f/1.4G

Mitmekülgne, valgusjõuline lainurkobjektiiv, millel on püsiva suurusega ava.
AF-S NIKKOR 24mm f/1.4G ED
Suurepärane valik professionaalsete reportaažide ja maastiku pildistamiseks. Objektiivil on lai perspektiiv ja ilus bokeh. See esmaklassiline lainurkobjektiiv katab 84° nurga. Lisage sellele väga suur avaarv ja vaikne autofookus.
Sobilik: Reisile ja maastikute pildistamiseks.
Erihind: 1699 Eur. Kui ostad eraisikuna, saad esitada taotluse Nikonile ning küsida veel lisaks 150 Eur tagasi. Ehk lõpphind 1549 Eur.

 

Nikkor 35mm f/1.4G

Legendaarne objektiiv, milles on uusimad tehnilised uuendused.
AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G
Pildista loodust, maastikke, öö vaateid või kosmoseruumi. See legendaarne objektiiv, mis originaalis oli manuaalfookusega, on nüüd uuendatud ja sisaldab endas kõige uusimaid digitaalse fotograafia innovatsioone. Objektiiv pakub suurepärast teravust isegi laia avaga.
Sobilik: Reisile ja maastikute ning tähistaeva pildistamiseks.
Erihind: 1470 Eur. Kui ostad eraisikuna, saad esitada taotluse Nikonile ning küsida veel lisaks 100 Eur tagasi. Ehk lõpphind 1370 Eur.

 

 

Nikkor 50mm f/1.4G

Esmaklassiline objektiiv ilusa bokehga.
AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G
Paistke silma enda portree-, maastik-, või reisifotodega. See esmaklassiline suure maksimaalse avaga objektiiv võimaldab suurepärast pildikvaliteeti fantastiliselt terava joonise ja ilusa bokehga. Kõige tipuks saavutad Sa väga head tulemused minimaalse valgusega situatsioonides.
Sobilik: Reisil ja maastikul ning portreede pildistamisel.
Erihind: 479 Eur. Kui ostad eraisikuna, saad esitada taotluse Nikonile ning küsida veel lisaks 20 Eur tagasi. Ehk lõpphind 459 Eur.

 

 

Nikkor 58mm f/1.4G

Esmaklassiline objektiiv portreede ja öömaastike pildistajale.
AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G
Pildista muljetavaldavaid öömaastikke või portreesid ilusa bokeh ja teravussügavusega. See esmaklassiline objektiiv pakub parimat tulemust lahtise avaga ning jäädvustab hetked fantastilise pildikvaliteediga. Suudab salvestada eemalt terava ja kõrge kontrastiga objekti ning seda isegi lahtise avaga.
Sobilik: Portreede ja öömaastike pildistamisel.
Erihind: 1729 Eur. Kui ostad eraisikuna, saad esitada taotluse Nikonile ning küsida veel lisaks 100 Eur tagasi. Ehk lõpphind 1629 Eur.

 

 

Nikkor 105mm f/1.4G

Kunstilise puudutusega portreede pildistamise objektiiv.
AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED
Ebatavalised portreed. See valgusjõuline täiskaader (FX) 105mm objektiiv on loodud insipireerima portreesid kunstilise puudutusega. Objektiiv jäädvustab iga nüansi täiuslikult ja tehes seda fantastilise teravuse, kontrasti ja eraldusvõimega kogu pildi ulatuses.
Sobilik: Portreede pildistamisel
Erihind: 2199 Eur. Kui ostad eraisikuna, saad esitada taotluse Nikonile ning küsida veel lisaks 100 Eur tagasi. Ehk lõpphind 2099 Eur.

 

Nikkor 10-24mm

Äärmiselt laiasid nurki kattev.
AF-S DX NIKKOR 10–24mm f/3.5–4.5G ED
Pildista avatud maastike, välisilmet või interjööri selle äärmiselt lainurkse objektiiviga. See objektiiv katab 109° -lise pildinurga, luues dramaatilise vaatenurga, mis muudab pildid ebatavapäraseks.
Sobilik: Reisile ja maastikute, välisilme ja interjööri pildistamiseks.
Erihind: 899 Eur. Kui ostad eraisikuna, saad esitada taotluse Nikonile ning küsida veel lisaks 50 Eur tagasi. Ehk lõpphind 849 Eur.

 

 

Nikkor 17-55 f/2.8

Mitmekülgne suum objektiiv.
AF-S DX Zoom-Nikkor 17–55mm f/2.8G IF-ED
Mitmekülgne suum objektiiv üllatava teravuse ja ilusa bokehga. Tänu kõrgele eraldusvõimele pakub objektiiv silmapaistvat esitlust lähedalt kaugele. Objektiiv on valmistatud ennekõike Nikon poolkaader (DX) kaameraid silmas pidades.
Sobilik: Inimeste ja sündmuste pildistamisel. Samuti tänava fotograafia.
Erihind: 1275 Eur. Kui ostad eraisikuna, saad esitada taotluse Nikonile ning küsida veel lisaks 100 Eur tagasi. Ehk lõpphind 1175 Eur.

 

 

AF-S NIKKOR 200-500mm f5.6E ED VR

Super tele suum mis on jahmatava ulatusega
AF-S NIKKOR 200-500MM F/5.6E ED VR
Jäädvusta kaugeid ja väikeseid objekte näiteks nagu metslinnud, lennukid, või kiire sport ja tee seda õigel hetkel. Käesolev super telephoto suum pakub Sulle suurepärast ulatust ja elektromagneetiliselt kontrollitud ava, millega tagatakse õige säritus kiiresti ja sarivõttega pildistamisel. Suumi ulatus vastab 300-750mm poolkaader (DX) sensoriga kaamera ees.
Sobilik: Looduse, spordi ja märuli pildistamiseks.
Erihind: 1399 Eur. Kui ostad eraisikuna, saad esitada taotluse Nikonile ning küsida veel lisaks 100 Eur tagasi. Ehk lõpphind 1299 Eur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *